hem tips

Praktiska idéer för ditt garage lagring

garage lagring idéer möbler hyllor

Med tiden har många onödiga saker belamra garaget. Att upptäcka några knep som säkerligen kommer att vara användbar, njuta garage lagring tips nedan.


Det är svårt att hålla reda på allt du lagra och svårare att hitta det du behöver, när det inte finns något system för att spara tid och rum. Du är inte den enda med ett sådant problem, men du kan vara den första av dina vänner att hitta en lösning av garaget lagring. För det första är det mycket bättre att förvara saker på väggarna, så anser ett system som bäst passar ditt utrymme.

Garaget lagring måste vara smart och ren

garage förvaringsskåp platsbesparande idé

Gamla möbler hamnar oftast upp i garaget, så att du kan återanvända dem och göra dem användbara. Ett dokument kan bli en idealisk förvaringsenhet för alla typer av redskap och verktyg. Objekt som du normalt använder i köket, såsom krydda behållare kan också vara användbar för skruvar, till exempel. En annan mycket användbar element för garage lagring kan vara en magnetisk verktygshållare, som ser ut som en magnetisk knivhållare som används i matlagning.

Väggen cykelställ är en revolutionerande idé

garage lagring hyllor idé velo

Var kreativ och använda en cykel rack för att hitta den bästa platsen för din transport. Om du har en skoter, inte kasta det någonstans i garaget. Var smart och spara utrymme med en skoter stand gjorts av dig - även.

Allt som hängs på väggen sparar utrymme

möbler garage förvaring garderob garderob

De som tycker att spendera tid utomhus, hitta idén att lagra sportutrustning, cyklar eller snowboards på väggen för att finslipa sin garage. En bra idé för garaget lagring är att ha metallhyllor och containrar. De är lätta att installera och använda.

Hyllor är den bästa vän av garaget

Garage förvaringshyllor skåp lådor

garage förvaringsskåp Idea

vägg sportutrustning lagring

Möbler för cykelförvaring

Bike Garage Storage

klassiska Etagres Garage Storage

Garage Storage utrustning Sport

Modern interiör garage

kryddor garage förvaringsbehållare

Återvinna allt du kan i ditt garage lagring

Corner Garage Garden

Fäst etiketter att komma ihåg innehållet

etiquttes Storage organisation

Pråmarna också kan lagras malignt sätt

Malignt Garage Storage förvaring garderob garage bekvämt garage lagring
spraya färg Lagring Garage Storage skruvmejsel cykel lagring vägg Container trädgård garage verktyg Detalj verktygsförvaring Garage Garage Hyllor garderob Garage Door magnetisk lagring verktyg Garageväggen Storage


About the author

admin