Tricket kläder lagring för varje litet område, kom se! – anews24.info

Tricket kläder lagring för varje litet område, kom se!

Lagrings tip-färg tröjor plagg-closet

När det hänvisas till våra kläder, särskilt för kvinnor, det är jobbigt. Det ackumuleras alltmer på säsongen och man vet aldrig var att sätta dem.


Förnya hennes garderob är något normalt, särskilt om man vill följa nya trender. Men vi brukade inte bli av med kläder som inte längre bär. Detta tema är en känslig fråga för alla kvinnor. Det är därför vår redaktionella organiserades för att förbereda den här artikeln för dig att göra det motsatta'Trick kläder lagring som hjälper dig att organisera ditt utrymme.

Den goda trick lagrar kläder för varje hus

möbel dressing blue-idee

Det finns många alternativ för att lagra dina kläder. Bland dem finns omklädningsrum, bärbara galgar, lådor, korgar och förvaringslådor. Men innan du väljer rätt lösning för din inredning utrymme, måste vi börja med att sortera ut din garderob. Bli av vad du inte längre bära och du kommer att se att du kommer att få mer utrymme. Som sagt, vi råder dig att donera dina kläder till välgörenhet.

Kläd trunk alltmer beprövad

låda kupé ranger-praxis

Vi har inte alla har möjlighet att bo i en stor lägenhet och har ett helt rum för våra omklädningsrum. Det är därför vi behöver lagrings trick skyddskläder basar hem. Praktisk och vacker, är kläder trunk det perfekta alternativet om du vill spara din T-shirts eller strumpor. Tips: välj strumpor fack för att hjälpa dig att förstå. Om du inte vill att titta i butiker, kan du göra din egen av kartong.

box-cart butik säng

Tveka inte att använda varje liten plats i ditt rum som förvaring. Sängen är också ett mycket bekvämt alternativ. Detta är idealiskt när bristen på utrymme i sitt rum. Använd förvaringslådor eller kläder bålen för att lagra alla dina kläder av säsongen. Dessutom, om du planerar att snart köpa en säng, kan du välja en integrerad lådor säng.

hängare-portabel-idee-ranger

Men tiotals eller hänga klänningar och skjortor? Vi tenderar att tro att det redovisade plagg är tänkt att stanna på vinden eller i butiken, men det är dock inte sant. Idag finner vi mer och mer i små lägenheter. Och när det är snyggt det kan även bli ett dekorativt element till ditt rum. Kläderna bär tips på en liten personlighet. Quick Tips - att hålla estetik, sätta dina kläder efter storlek och färg.

teleskopord suspenderade-idee

Dessutom kan du ta ett rack med kläder hängande! Detta är en riktig rymd sparare för ditt rum. Dessutom kan du även göra din egen. För detta kan du använda en kraftig trädgren och vara så lång. Ta ett rep och gjorde flera varv i ändarna av grenen och sedan hänga din skapelse på taket med hjälp av krokar.

En klädhängare-funktionell vävnad

Ett annat alternativ presenteras för dig. Tyget garderob är ett bekvämt alternativ för att lagra dina kläder medan gömmer sig från andras ögon. Det är lätt och finns i alla ledande butiker i olika färger och mönster.

hängare-halsdukar grip-diy

Här är ett litet trick Lagring: anpassa dina halsdukar på en galge med klädnypor.

påse-kompressions vakuum

Vet du vakuumpåsar? De är idealiska för att lagra dina kläder av säsongen och det är en verklig plats för att vinna ditt skåp. För att göra detta, helt enkelt fylla påsen med kläder och göra luftspalten med hjälp av en dammsugare.

halsdukar sko-shirts Axelvaddar

Använd din fantasi för att använda varje liten plats i ditt rum.


Like this post? Please share to your friends: