Blue Kök: 50 inredningsidéer – anews24.info

Blue Kök: 50 inredningsidéer

decodesign blå kök

den blå kök är sällsynt och något traditionella. Låt dig inspireras av vårt utbud av över 50 inredningsidéer och ta en originell touch till loppet av ditt hem!


Den blå färgen är vanligtvis förknippas med vatten, friskhet och renhet. Om du gillar att tillbringa tid på havet, en flod eller sjö, är du säkert frestas av möjligheten att införa nyanser av blått i ditt hem. Och eftersom köket är en av de rum där du tillbringar mest tid, varför inte experimentera med dessa nyanser?

Idea dekoration blå kök med taupe grå och vita tangenter

deco modern blå köksinredning

Om du hittar denna idé tilltalande, fortsätta läsa att känna till några fakta och tips som kan vara till hjälp. Först, tänk på att använda den blå färgen i köket är en vågad val. Detta beror på dess toner betraktas som "kall" och inte tillhör gruppen nyanser stimulerande aptit.

blå köket öppet modern stil

blå färg idéer kök

Tänk på det: bortsett från några få undantag som aubergine, inte naturen inte erbjuda ett mycket brett urval av livsmedel i den färgen. Men det brukar anses att färgerna på frukt och grönsaker är de läckra rätter och det är de exakt som inbjuder oss att äta. Av denna anledning kan din färgval anses av vissa som ovanliga eller till och med oväntade eller vågad.

Hur att införliva nyanser av blått i köket?

blå-vit kök och bar-kakel vägg-konstruktion

Dock är blå också förknippat med friskhet och renhet. Detta är vad som gör henne mycket lämpliga färger för att dekorera ett kök. I själva verket, de mörkare nyanser av den färgen framkallar bilder av breda havet och himlen. De är visserligen lite kallt men samtidigt kommer alla bekräfta att de inför en känsla av skönhet och dagsljus.

Idea kök dekoration i blått och beige med Scavolini

Blå italienska designern kök

De ljusa nyanser av blått, under tiden, minns vi vanligtvis renheten av vattnet från berget strömmar. I ett kök, de ger en känsla av renhet som är så viktig för denna typ av utrymme.

kricka och trä kök - toner tenderar färg för interiör

blå anka kök ö-central bar moderna

En annan bra att veta är att den blå färgen är en del av trendfärger för köket dekoration under de senaste åren. Som sådan, visas det i en lista med nyanser som inkluderar vit, svart, grått och mullvad.

blå för kök dekoration

moderna kök färg idéer

Det är bra att veta eftersom det gör att du kan tänka på färgmatchning varianter trend i ditt hem. Till exempel för en ljusare interiör, kan du lita på en kombination av blått och vitt. För vågad inredning och modern, kommer att väljas i svart och blått möbler.

Vad ytor blå färg för att dekorera sitt kök?

arrangemang blå köksmöbler

Naturligtvis en blå köket kommer inte nödvändigtvis vara helt målas i den här färgen. I själva verket kan de blå nyanser finnas på några av väggarna, möbler, kredensbordet eller golvet i det inre utrymmet. I dessa fall är det viktigt att fundera över hur nyanser av denna färg inkluderar samarbetar med andra material i rummet.

Möbler blå kök

Moderna blå köksmöbler

Använd den blå färgen i köket dekoration är en bra idé om du vill skapa en fräsch och naturlig atmosfär. Den svala toner av målningen kommer omedelbart viktad trä nycklar i ett utrymme av rustik eller årgång. Samma inredning kommer att bli ännu mer framgångsrik om du väljer att kombinera med parkettgolv.

Idea blå köksmöbler

blå köksmöbler

Några inslag av trä tillräckligt långt för att en sådan inredning. Även en arbetsplan i detta material kan göra skillnad. Bilden ovan tydligt!

Köksö i blått

central ön blå kök

Den ljusblå anses vara ett godtagbart alternativ för dekoration av moderna kök. Man kan fritt experimentera med nyanser i kombination med neutrala färger som vitt. För en trendig look, vi tänker på en lack för dörrar av köksmöbler.

Hur man införliva en blå credenza i hennes kök inredning

credenza blå kök

De som älskar den blå, men som inte vågar använda den på ett stort område av deras insida är fria att satsa för stänk blå nyanser. För att bestämma den mest lämpliga nyansen till ditt hem, överväga färgerna i resten av dina möbler och din arbetsplan.

Föreningen av färger och material i köket

blå grå färg kök

Det sade blå är en cool färg. Det måste därför mjukas med mjuka toner eller varma material. Men i motsats till förväntningarna, kan kombinationen av denna färg med en kall material som sten också ge mycket intressanta resultat. Så en idé för dem som gillar att experimentera!

Att balansera färg färger för en harmonisk atmosfär kök

färg landsbygden Kok design

Men se upp: om du väljer att satsa på denna kombination, skulle du behöva några inslag av varma toner för att balansera atmosfären. Den pastell eller svagt citrongul är ett mycket bra alternativ för tillfället.

Deco idé vågad cuisine: kombinera flera nyanser av blått

kök dekoration idé om modern stil

En annan intressant alternativ för de mest vågade designers: kombinera två olika nyanser av blått. Extremt sällsynt, garanterar denna idé om dekoration ett resultat ovanligt. Det är dock inte lämpar sig för alla typer av kök. Känn dig fri att testa det om du har en vintage inredning, industri- eller eklektisk.

Att göra en modern interiör - deco blå kök med metallknappar

closet blå kök

Hur man använder nyanser av färgen blå i en modern design rymden? För att understryka den samtida känslan av köket inredning, väljer vi för metalldetaljer. Dörrhandtag, tillbehör av rostfritt stål och silver huva förstärker kalla atmosfär och modern sådan kök.

Små blå och vita kök

idee deco vitt och blått kök

Slutligen, glöm inte att mörka nyanser av blått harmonisera vackert med ljusa nyanser av beige, grått och mullvad. Du hittar i vårt galleri av bilder, illustrationer av denna typ av färgpalett för kök inredning.

Idea blåfärgad kök och design av Karen Soojian

färg målning modern köksinredning

Blå är en intressant och ursprungliga färgen för att dekorera ett kök. Hon kan göra detta utrymme i huset mycket charmig och mycket trevlig, under förutsättning att det används på rätt sätt. Om du vill experimentera med dess nyanser, inspireras av vår vackra samling av bilderna nedan:

Blue Kitchen - Deco inspiration och FÄRGER

blå kök och-vit-modern stil-sea-till-kant

Vägg färg och blå kök

blå köksväggen målning

blå färg modernt kök

färg måla moderna kök

Kök och blå möbler

dekoration blå kök

Möbler i mörkblått för modern mat

blå kök lacken

central köksö i blått

idéer central blå köksö

Idea blå färg kök

Blå FÄRGER kök

Deco idé blå kök

idéer dekoration blå kök

Färger av modernt kök: blå och grå

modernt kök färger

stort kök i blått och trämöbler

moderna bekvämligheter blå kök

Rustik kök inredning i blått

Bild av landets chic kök

blå deco köksmöbler

väggmålning blå kök

Modern blå kökdekor

Foton gul kök

färg färg trä kök

möbler för svart och blå kök

måla blått väggar kök

köksdesign bild blå möbler

dekoration blå kök

kombinerar färger mörkblå kök

måla blått och svart kök

Bilder från Blue trä kök

Modern blå kök dekoration

kök rustik inredning klar färg

vit blå kök inredning

FÄRGER ljust kök

målning och deco blå kök

idéer kök kakel blå

paletet färg blå kök

harmoni färg modernt kök

färg blå kök stänk

inredning av vitt och blått kök

idé blå kök modern stil

blå kök bar layouter


Like this post? Please share to your friends: