Stuga kök: falla för charmen i engelsk stil! – anews24.info

Stuga kök: falla för charmen i engelsk stil!

amenager litet kök vit stuga stil havet blå färg målning

Vad stugan kök i engelsk stil och vilka är nödvändiga element för att uppnå en sådan dekoration? Dessa är de frågor som kommer att intressera oss i denna publikation.


Svaren är att upptäcka nedan visas en serie bilder som visar dig hur man kan utveckla ett kök så här!

Stugan kök, en symbol för den engelska landsbygden

Layouter stuga kök matplats deco trä öppen förvaring

Stugan Köket är ett utrymme inspirerad av den engelska landsbygden och den typiska rustik stil dekoration områden av våra grannar över kanalen. Faktum är att ordet stugan själv betyder helt enkelt "litet hus" eller en stuga. Kort sagt, ett hus som finns i dussintals områden runt stora engelska städer!

Inredningen i engelsk stil stuga med ett kök rim inställning till livet

Engelsk stuga kök centrum ön dekoration vintage avföring

Om stugan köket och denna lantliga Mer allmänt engelska säga att detta är inte bara en typ av dekoration, men en hel attityd till livet, tillbehör och de föremål som omger oss. Det som kännetecknar denna attityd exakt? Svaret är enkelt: den mysiga och bekväm atmosfär och uppskattning av enkla dekorativa, lite pretentiös men elegant.

Vad lacken för ett kök inspirerat av den engelska landsbygden?

dekoration idé engelsk stuga kök centrum ön green

Stugan Köket är oftast dekorerad med en palett av ljusa färger. Valet av en målning inom denna typ syftar inte till att skapa en imponerande utrymme.

Exempel på färg för engelsk lantlig stil kök med utsatta trä skåp

kök hus stuga engelsk stil dekoration hylla råvirke

Tvärtom bör väggar och möbler inne engelsk stuga stil sätta dig till mods. Deras funktion är att göra dig slappna av, en kopp te i handen. Och de bjuder oss att njuta av de bästa ögonblicken i morgonen, försiktigt!

De neutrala toner är en viktig del av den engelska lantlig inredning

dekoration rustik engelsk cottage kök deco vintage shabby chic

I praktiken innebär allt detta användning av ljusa toner, neutral, varm eller pastell. Vit, blekgul, beige, men även vissa nyanser av blått och glas är tonerna som definierar invändiga utrymmen engelska stuga stil.

färgpalett Modell för en mat inspirerad av den engelska landsbygden

t.ex. litet kök dekoration rustika trämöbler engelsk lantlig stil

Om olika färger verkar bekant för dig, inte bli förvånad. Det är typiskt även för många shabby chic stil utrymmen, just på grund av denna typ är till stor del inspirerade engelsk stuga inredningen!

För en autentisk stuga atmosfär anta öppen förvaring!

möbelmagasinering engelsk stuga kök hylla utformning shabby chic vit

Öppen förvaring är en annan klassisk inslag i engelsk stil stuga kök. Hyllorna av detta slag kan ha en gammaldags utseende, som är lätt att förklara. När allt kommer omkring, dessa arrangemang är en del av den typiska atmosfären av husen i den engelska landsbygden. Och i hundratals år!

Idea ljusblå färg till ett lantkök på engelska *

Layouter kök engelsk stuga stil land färg blå färg

Så en god uppfattning om engelsk inredning för dem som gillar Recycling objekt. Tänk på att få öppna hyllor återvinning träbåtar. Piffa upp dem med lite färg ljusare nyanser. Sedan bifoga dem till väggarna i ditt kök för en brittisk känsla ganska framgångsrika!

Kök engelsk stil: länge leve organiserat kaos!

stuga kök bild trä bänkskiva hyllan stil väggförvaring

Utveckla ett kök av denna typ ännu inte kräver att investera alla dina ansträngningar i konstant underhåll i storleksordningen alla utställningar på hyllorna i fråga. I själva verket, engelsk stil dekoration är inte avsett för välorganiserad; Hon medger lite rörigt!

Möbler i ljusa färger och rustik inredning English

idee matlagning stuga land dekoration grå engelsk stil

Du tycker inte om idén för hyllor? I det här fallet har vi ett litet trick för dig. I stället för öppen förvaring väljer köksväggen enheter. Satsa på dörrar med glasfasader. De tillåter dig att skapa en titt öppen förvaring, samtidigt som dina tillbehör och kryddor i en garderob. Så kommer det också att underlätta rengöringen av köket!

Möbler och trä beläggningar är typiska för engelska lands kök

stuga chic deco kök hylla öppna landskap obehandlat trä trämöbler

Den mysiga och inbjudande atmosfär i köket engelsk lantlig stil resulterar ofta av närvaron av beläggningar och trämöbler i utrymmen av denna stil. panelning paneler innefattar en av de mest ökända elementen och mest kända av denna typ av dekoration. Ofta målade i färgerna som nämns ovan, kan denna panel även behålla sin naturliga utseende. Särskilt om du gillar lite vintage känsla av husen i det engelska landsbygden!

Hur man införliva träytor inom inredning English lantkök

stuga kök färg dekoration pastell målning engelsk stil land chic

Och medan vi dekorerar med organiska beläggningar också säga att många kök i den engelska landsbygden präglas av trägolv.

stuga kök med trämöbler

English Cottage-kök-ö-central trä beläggning

Förutom att ge en vintage touch till invändiga utrymmen markerar de ljusa möbler. För att inte nämna de också förstärka den mysiga atmosfären i det inre utrymmet!

Exempel på lantlig inredning med synliga bjälkar

Engelsk stuga stil färgfotografi landsbygden ljust kök

Eftersom de engelska hytter är i allmänhet ganska gamla byggnader, många av dem är också kännetecknas av närvaron av träbalkar. Omvänt modern inredning, är dessa balkar vanligtvis kvar i sina naturliga färger. Plötsligt de smälter in perfekt med beläggningar och möbler i samma naturmaterial!

Golv Vintage Kitchen på engelska

kök modell stuga-inspirerade vita engelska landsbygden

Du vill inte satsa på ett trägolv för en eller annan anledning? Så överväga en annan alternativ: att beläggningar med vintage plattor eller med en typ av sten. Brickan vintage mönster, trendig nu är en bra idé dekoration kök engelsk stil. Tveka inte att använda det för ditt golv utan också för ditt kök kakel!

Vad en arbetsplan för en lantlig stil kök?

kökstillbehör engelsk stil stuga Pictures sten bänkskiva

Sten och trä är också närvarande i det inre genom arbetsplaner och dekoration runt plattor och handfat. När det gäller det sistnämnda bör det vara praktiskt att rymma en familj som värderar intäkts hemlagade rätter! Så kom ihåg att olika typer av sten som kan anpassas till ditt kök inredning engelsk stil dröm. Granit är ett trendigt alternativ; som för oss, råder vi dig att välja vit marmor. Det kommer att ge en chic touch till ditt hem och bidrar till ljuset i rummet.

ö idé för en engelsk lantlig stil kök

kök engelsk stuga stil dekoration centrala ön färg vit färg

Likaså kök inspirerat av engelska stugor har ofta stora diskar. När allt kommer omkring måste dessa delar förses med utrustning som är anpassade till den passion för sina ägare för kulinarisk konst! För att öka användbarheten och utbyte mellan medlemmar i hushållet, en engelsk stil kök också avyttra barstolar ligger runt en ö eller bar. Detta skulle fungera som en konversation område under matlagning. Det är också perfekt att ta kvälls aperitif!

Idea små kök bar med lantlig stil *

idee deco lantlig stil engelska köket layouter liten bar

Detta hörn behöver inte upptar mycket utrymme. Summan av kardemumman är att det är noggrant utformade för att passa in i resten av inredningen.

Engelsk stil dekoration för det inre av köket

English Cottage-deco-ö-central-kök suspensioner

För detta är omsorg för att harmonisera med färg och stil hela utrymmet. Tänk bekväma stolar och mysig stil tillbehör.

Bar mat vintage och rustik öppen förvaring engelsk stil

kök engelska stuga stil hängande hyllor öppna centrum ön avföring

Vill du uppmärksamma denna del av ditt kök inredning engelsk lantlig stil? I detta fall, försök att hänga några av dina köksredskap över ön. Det är ett smart sätt att rikta uppmärksamheten i denna del av rymden.

Corner engelska lantlig stil måltider

Foto deco dining English land stuga vit möbeldesign kök

Detta område i rummet ibland ersättas med ett hörn måltid med bord och stolar. Återigen, utan att behöva spendera en förmögenhet. Dessa möbler är desamma som de som finns i kök och matsalar i rustik stil. Ett bord och stolar allmänt nog att rymma en sådan en vänlig och gemytlig måltid hörnet.

Rustik bord i vanlig trä och deco-inspirerade stuga

t.ex. kök engelsk stuga stil deco dining grov träbord

Slutligen, tillbehör sido, råder vi dig att bjuda på objekt Natur Deco. Textilier i blommiga tryck och hängande lampor, installerade i områden som kräver mer ljus är viktigt i en engelsk lantlig stil kök. Speciellt eftersom många av dessa traditionella områden ofta saknar rikligt dagsljus.

naturliga dekorativa tillbehör engelsk stil

blommig sammansättning engelsk stil köksbordet matsal

Slutligen uppmärksamma er på den blomsterutsmyckning. Det är en typisk del av dekoration kök engelsk lantlig stil. Och det är inte förvånande med tanke på passionen av våra grannar för rosor och utomhusväxter. Njuta av det som att bjuda in ännu mer friskhet till ditt hem till engelska!

Foto engelsk stuga kök med synliga bjälkar och utsatta tegelvägg

kök engelsk lantlig stil rustik idee-deco

Inspiration of Contemporary engelsk lantlig stil kök *

Engelsk stil kök dekoration modell blå stuga möbler

* Bilder och design av J. Bryant Boyd Design-Build


Like this post? Please share to your friends: