Halloween dekoration gjordes i 47 skrämmande idéer – anews24.info

Halloween dekoration gjordes i 47 skrämmande idéer

Halloween dekoration att göra ursprungliga enkel idé kudde godis

Halloween - det är parti zombies och häxor! Om du har barn som älskar den här festivalen eller om du bara vill dekorera ditt hem i en anda av Halloween, då denna artikel är för dig.


Upptäck vårt urval av över 47 originella idéer Halloween dekorationer att göra och hitta hur man försköna din lägenhet och hus i samma anda som de festliga pumpor, godis och monster!

Halloween dekoration making: en rolig pumpor företag

Dekorativa pumpor idé rolig hatt mustasch solglasögon

Halloween-festen är infödd till de brittiska öarna firade (som ni vet förmodligen för att du läser den här artikeln!) På kvällen den 31 oktober. Dess namn kommer från engelska All Hallows Eve, översatt till franska vaka Alla helgons. Det är en hyllning till hedniskt ursprung. Många människor anser att det kommer från USA, men i själva verket var efter mass utvandringen av irländska och skotska i Nordamerika på 1920-talet, verkar det där.

Halloween dekoration tillverkning: pumpa gjord av trädgrenar

pumpa trädgrenar idé lampa kudde

Idag är Halloween festival främst firas i Australien, Kanada, Storbritannien, Irland, USA, Frankrike och Nya Zeeland. Enligt samtida traditioner barn (unga och gamla) klä sig i dräkter som är skrämmande: kostymer zombies, spöken, häxor, vampyrer och andra monster. Då kommer de att ringa dörren ber om godis genom att säga "Trick or treat".

Halloween dekoration gör: pumpa är drottningen av frukt part monster

halloween pumpa dekoration enkel idéHalloween dekoration idé att tillverka tabell

När det gäller inredning, det är enkelt: pumpa är drottningen! Du kan använda den på många sätt att dekorera ditt hem. Inse intressanta tecken. Upptäck våra förslag och har en bra tid med dina barn ha kul!

Ursprungliga idén om DIY: Bats papper lätt att uppnå

Deco väggen Halloween slagträ koncept papper

Du har säkert hört talas om MACRAME knop teknik? Det används ofta nog att stanna och ge en ursprungliga utseende till blomkrukor. Varför inte använda den för att avbryta sina pumpor och dekorera sitt hem? Titta hur vackert det är:

Pumpor och macrame: Halloween dekoration idé att producera original

halloween dekoration göra makramé pumpa

Förverkliga sin egen Halloween inredningen är en trevlig skapande verksamhet för barn och vuxna. Vi förknippar sina barn och vänster till vår fantasi tala. Det är möjligt att skapa alla typer av inomhus och utomhus dekorativa papper, tyg, kartong och återvinning av material. De flesta DIY Halloween dekor idéer som presenteras här kan göras på några minuter och utan att spendera ett öre!

Fladdermöss hängande papperBAT enkel idé billig halloween papper DIY

Åh, pumpa ... Halloween-fest omöjligt om vi inte åtminstone en pumpa för att dekorera. Du behöver inte gräva, är det möjligt att lämna som det är och dekorera med band, teckningar, klistermärken etc. För att göra en pumpa lykta, måste man ha de verktyg och tid över.

Pumpa dekorerad med små pumporpumpa Halloween dekoration idé ursprungliga karaktär

Ljus - perfekt för att dekorera alla tillfällen! Alla hjärtans dag, Halloween eller bara en sommar romantisk kväll - ljus är de första som kommer att tänka på när du letar efter inredningsidéer.

Dekorera med ljus halloween ljus ursprungliga idén dekoration

Funny pumpa med hatt och glasögonhalloween dekoration glasögon hatt gör ursprungliga idén

dekorativa pumpor idé med ljus färghalloween pumpa dekoration med original DIY idé

Garland har något mycket festlig. Det blir en av idéerna deco lättare att uppnå. Du kan använda nästan vad som helst för att göra papper, kartong, torkad frukt, godis ... Tja, allt!

Garland lätt att göra papper för Halloweenhalloween dekoration girland framställning av papper

Idea dekorera ingången till ditt hus för att skrämma gästeroriginal halloween pumpa dekoration post

Du gamla vita lakan som sida och du kommer att tjäna dig mer? Great! Ingenting är lättare än att förverkliga idén utomhus Halloween dekor bilden nedan. Nödvändig utrustning: vit duk, filt eller färg, ögongloben och snöre för att hänga.

Phantom gjord av vitt tyghalloween dekoration att göra ursprungliga enkla sinne

På Halloween, dekorera vi med pumpa och äta pumpor ... Vad besatthet, eller hur? Men pumpa är inte bara en symbol för Halloween semester, men också läckra och bra för hälsan. Det finns många rätter på basen av pumpa du kan göra själv: sammetslen, pajer, sallader. Inget bättre än att dekorera din Halloween tabellen med roliga läckra rätter. Dina gäster kommer att uppskatta ...

bordsdekoration idé i Halloween andahalloween dekoration bord smple ursprungliga idén

Idea kakor för Halloweenhalloween dekoration gör ursprungliga idén

När vi var barn, spelade vi hela tiden med tallkottar. Vi älskade dem för deras rolig form och eftersom de finns överallt i höst. Vi även vuxna, vi fortfarande inte har glömt de bär! De är också perfekt att göra en Halloween dekoration i en anda av prisfall ... gratis. Man kan göra en vacker komposition av tall och äpple eller pumpa för att göra en fin krans.

halloween dekoration gör enkla vita ursprungliga idén halloween dekoration making enda vägg idé

Gamla burkar kan tjäna oss att inse många projekt. De används för att göra krukor, vaser, fågelhus och fågelholkar och Halloween inredningen! se:

Halloween dekoration Återvinning halloween dekoration göra enkla idé blomkruka tecken

Halloween dekoration göra för terrassen deco uggla inredning idé soffa papper blomkruka deco terrass

De gamla föremålen inte kasta. Det används för hantverk och inredning. Återvinning Halloween dekoration - super trendigt!

Halloween Deco exteriorhalloween pumpa utomhus dekoration idé Deco DIY halloween idé enkel papper raven pumpa trädgård

Halloween utan godis och sötsaker? Inte möjligt! Denna idé om korg pumpa är mycket roligt. För att uppnå, måste det först skära pumpan i halva. brunnen renas från insidan. När utgrävd och rengöras, får granne med torka. Nästa, i stället för papper eller en bit vävnad. Vi fyller slutligen godis och choklad ...Deco idé halloween pumpa godis halloween dekoration katt pumpa trädgård idé cirouille idé DIY halloween göra lätta

Deco idé för Halloween tabell: små spindlar Spider halloween dekoration idé att göra pumpor pumpa Halloween dekoration enkel idé closet tejp

Du har redan valt din utomhus Halloween inredning?Pumpa DIY idé katt ursprungliga karaktär ark Deco DIY pumpa mandel smple halloween dekor

Varje part, dess krona! Och Halloween är inget undantag. Det förskönar sin ytterdörr eller öppen spis med en vacker krona DIY inspirerad av färgerna på hösten. För att göra en krona kan användas för nästan vad som helst. höstlöv, kottar, trädgrenar, små pumpor ...

Halloween krans idén om små pumpor

halloween dekoration making skapelse krona

kronan fallerhalloween deco dekoration idé att tillverka

Crown falska svarta fjädrarkrona fjädrar idé dekorband Halloween dekoration gör blotta tanken kudde

Idea för Halloween utomhus dekoration? Pumpor, spöken, ljus ... Utanför finner vi samma prydnadsföremål och inne. För en skrämmande deco, lyktor är ett måste.

vitspökespöke halloween dekoration lätt DIY idé

Halloween dekoration bordhalloween dekoration bord idé

Halloween dekoration trädgårdhalloween pumpa dekoration ursprungliga trädgården idé

Crown svartDIY idé halloween bat krona halloween pumpa dekoration enkel idé för att uppnå

spökeDeco halloween spöke enkel idé att göra billig

Pumpa Lantern: den klassiska Halloweenpumpa halloween idé Deco idé växt billigt

Pumpor, pumpor, pumpor ..!halloween pumpa dekoration idé ritning

Crown skrämmande!krona skapelse halloween deco vägg dörr billigt bat Halloween dekoration idé tillverka billig krona halloween deco terrass enkel idé halloween hus halloween pumpa dekoration inne ursprungliga idén DIY dekorativa idé plattan pumpa ögon halloween idé elegant blomsterdekoration

Ballonger - alltid mycket festligt och roligt! Att bara ha en svart filt för att göra denna dekoration idé:

halloween dekoration making idéhalloween dekoration gör pumpor

Halloween dekoration idé att tillverka vitt pumpa


Like this post? Please share to your friends: