original Halloween kostym och hem till några idéer – anews24.info

original Halloween kostym och hem till några idéer

lätt halloween dräkter idéer barn

Halloween, dagen av häxor och vampyrer kan mycket väl komma från Irland. Men i dag är en helgdag firas över hela världen! I Frankrike är den part populär bland barn som älskar att gå från dörr till dörr och få godsaker under natten den 31 oktober.


Och det blir allt firas också av några ungdomar och deras föräldrar.

Halloween kostym original att göra hemma: 29 idéer för stora och små!

Halloween dölja ursprungliga underhuggare

I Kanada närmare till USA, där Halloween är verkligen en institution, antalet barn som får gå från dörr till dörr i natten den 31 oktober var mer än 3 500 000 år 2015! Dessutom, om Halloween haft viss framgång i Europa är det också eftersom partiet blanda många traditioner (Celtic, Roman, Christian ...) som var välkända i länderna i den gamla kontinenten.

Många familjer runt om i världen föredrar den ursprungliga Halloween-kostym hemlagad

Halloween maskeraddräkter kostymer makeup kvinna

Om du letar efter originella Halloween kostym idéer och hem i år, är du en av dem som vill kombinera i oktober 31 kreativ konst. För även om dräkten hyra för partiet finns i många delar av världen, en stor majoritet av familjer fortsätter att tillverka sina egna fest outfits. Låt oss därför ursprungliga exempel som du kan ta för din dräkt detta år!

Halloween kostym original och lätt att skapa: titta onsdag, fredag ​​Addams

halloween kostym klänning flicka makeup

Onsdag, fredag ​​Addams är en av de mest kända kvinnliga karaktärer och det enklaste att imitera natten den 31 oktober. Uppnå utseendet på dotter Addams familjen är riktigt enkelt, särskilt om du har svart hår; du måste bära en svart klänning, tillsammans med en claudine blanc krage, strumpor och svarta skor. Kom ihåg skrämmande makeup som går med den här kostymen. Börja med att applicera en bas i ljusa färger i ansiktet; Markera sedan dina läppar, ögon och dina ögonbryn med svart färg.

DIY kostym: gotiska Halloween kostym för kvinna

Gothic Halloween-kostym idé

Gotisk stil är en inspiration för fans av den ursprungliga Halloween-kostym. Med enkla kostymer för att skapa kläder gjorda av vintage är gotisk look nödvändigtvis åtföljs av en lämplig makeup som ger en air åstad förklädnad. Läs vår speciella artikel om gotisk makeup för mer!

original Halloween kostym modell för barn: garden gnome *

barn kostym billigt halloween

Vissa tycker söta trädgårdstomtar medan andra anser att de är skrämmande. Oavsett din inställning till det, vet att dessa varelser är del av den europeiska folklore och engelskspråkiga länder. En gnome i förklädnad skulle omedelbart redovisas som roligt och original!

Idea vänliga kostym dotter chat, symbolisk djur av Halloween

halloween kostym idéer billigt

Behöver idéer för en kostym sista minuten som skulle vara typ av söt? Prova ett tema kostym svart katt, djur vanligtvis förknippas med häxor och Halloween.

Halloween häxa kostym billigt och enkelt att återskapa

Witch Halloween kostym makeup

På tal om häxor, det finns många fina modeller som detta som inte är svårt att återskapa, speciellt om du vill att mixtra en spetsig hatt och ha kul som täcker ansiktet med grön makeup. Inte att förglömma de små detaljerna, som den lila nagellack.

ursprungliga kostymer för barn: Halloween spöke ser lätt

Halloween kostymer barn billigt

Under de senaste åren, vampyrer och odöda var bland de mest populära karaktärerna i den skrämmande natten den 31 oktober. Men med återlämnande av filmer om spöken, vita kostymer som tillåter oss att spela som en varelse av denna typ finner sina nyheter. Och så mycket bättre eftersom de är verkligen lätt att göra hemma!

Halloween Leta efter kvinna billig förklädnad: Rosie riveteren

Halloween kostym dölja flickor makeup

Spela rollen av en popkulturen ikon i Amerika, detta berätta? Ha kul att du kan dölja dig själv som Rosie riveteren.

Kostym idé för flickor inspirerade av Disney Universe: vacker prinsessa

Halloween dölja ursprungliga exempel

I historien om festivalen av häxor, har TV och bio alltid spelat en viktig roll i inspirerande utseende för stora och små. Disney tecken är bland de mest älskade och mest eftertraktade modeller som Halloween dölja hemlagad.

Exempel på ursprungliga Halloween dräkten till flickor

halloween dräkt ursprungliga kostym disney

Om du alltid drömt om den roll som prinsessan, passa på Halloween-fest. Åter karaktären Belle i en blå klänning och vit knälång och en lämplig frisyr!

Halloween Billiga till kartong - Lego tecken

Halloween-kostym idé billig hemlagad

Efter Disneyfigurer som fascinerar små, det finns andra mycket igenkännliga varelser: de av Lego universum ... ta den eller lämna den, Lego karaktär kostym består av en låda målade i färgerna på en kostym typiska små figurer som vi känner från vår barndom. En enkel idé och Halloween ser billig!

kostym idé och billiga Halloween dräkt inspirerad av Batman filmer

Halloween-kostym idé ursprungliga kvinna hem

Men karaktärerna från filmens värld och serier stannar inte där alls.

Sample lätt kostym för Halloween

en färdiga Halloween förklädnad

För bland förklädnad av idéer avgudad av flickor och pojkar från modern, är det också inspirerat en av Batman-filmer. Domineras av den svarta färgen, kommer Batman passar i flera varianter; några tilltala dem som vill hålla fast vid den ursprungliga utseendet på hjälten i Gotham City, andra - lovers kreativa lösningar!

Halloween för Män inspirerad av Star Wars

halloween dräkt original kvinna-suit-star-wars-Idee

Avkastningen av filmerna i Star Wars saga inspirerar föräldrar att introducera sina barn i världen av Sith och Jedi. Oavsett om du brinner för den ursprungliga trilogin eller episoder nyligen lanserade, har du full Halloween kostymer intressanta alternativ!

Star Wars Halloween kostym för hela familjen

halloween dräkt ursprungliga familje-star-wars-kostymer

Idéer kul Halloween Look: animerade figurer

halloween kostym original Smurfs-suit-girl-fru

Anta en ursprungliga utseende för Halloween inte kräver alltför stora investeringar; Men ibland kan originaliteten i kostym bero på vår önskan att experimentera! Du är redo att måla huden i en ovanlig färg färg, som blå eller orange? I det här fallet kan du vända dig till Smurfette eller Marge Simpson!

Original Halloween kostym idé hustru Marjorie Simpson

halloween dräkt förklädnad original-kvinna-man-Simpsons

Dessutom har dessa två stilar kräver inte mycket ansträngning. Du skulle behöva en klänning som är typisk för tecknet (för Smurfette vitt, grönt till Marge Simpson) och några tillbehör. Tänk på en blond eller blå peruk, en vit mössa för Smurfette och ett halsband med stora röda pärlor för Marge Simpson!

Halloween kostym man billigt och original: Popeye Sailor

halloween dräkt förklädnad ursprungliga människan lätt modell

När det gäller entusiaster av årgång animerade serien, nu har de möjlighet att ta vår idé man Halloween-kostym som inte komplicerat: Popeye sjömannen Trevlig Sök för pojkar som vill visa upp sina muskler, som Dwayne Johnson, med smeknamnet The Rock på bilden ovan.

ursprungliga kostym för Halloween: billiga och roliga kostymer

original och enkelt Halloween förklädnad

Att imponera med sin ursprungliga Halloween kostym och hem, utan att behöva tillbringa dagar mixtra komplicerad klädsel ... Varken makeup timmar; en ursprunglig idé är ofta tillräckligt.

Girl Halloween kostym: återvinna ursprungliga kostymer som du har hemma

halloween dräkt original flicka klänning

När de söker inspiration för att utveckla ditt barns kostym för Halloween, vi sällan tänker på kläder du redan köpts för andra tillfällen. Och ändå, de flesta mammor har full, förvaras i en garderob hemma! Så varför inte återvinna sådan kostym vid 31 oktober?

Enkla Halloween hemlagad med några tillbehör

halloween idé barn kostym

I många fall har barn deltog i aktiviteter som kallas för att skapa eller köp av en ursprunglig kostym. Födelsedagskalas, spelar organiserade i skolan, roliga aktiviteter under sommarlovet ... så många möjligheter i samband med förberedelse av förklädnader för barn.

original Halloween Makeup och enkel kostym för flicka

ursprungliga dräkt halloween makeup

Så kan vi använda som utgångspunkt för att anpassa denna outfit för Halloween-fest, med några små endast tillbehör. Bra idé för mammor som vill tillfredsställa sina barn utan att spendera mycket!

Halloween kostym pojke som gör snabbt

halloween dräkt barn billigt

Och om du fick höra att göra en Halloween kostym för ett barn inte nödvändigtvis kräver sömnad färdigheter? Ja, kan du räkna med kläder varje dag, vara klar med några hemlagad objekt.

Hur man klär sig för Halloween utan att köpa en kostym

halloween maskeraddräkter lätt makeup

En annan riktigt praktiskt alternativ för flickor och pojkar som inte vill investera i en ursprunglig dräkt: Halloween makeup. I grund och botten kommer en frisör och en lämplig Halloween makeup vara mer än tillräckligt för att låta dig att helt ändra ditt utseende.

Makeup och Halloween kostym lätt att göra hemma

halloween enkel dräkt förklädnad

Bifogar din Halloween makeup och frisyr kläder varje dag. Men vänta, hålla upp till en tydlig bild. Välj mellan svart och vitt eller en klänning eller tunika Efterlikna innehar en mytisk gudinna ... till dig att hitta!

Halloween-kostym idé för ett parti med vänner

halloween dräkt robot boy
Halloween kostym barn: originaldräkter och billig

förklädnad barn Easy Halloween

* Idea av Lia Griffith


Like this post? Please share to your friends: