Halloween Makeup barn – Idéer för dina små monster – anews24.info

Halloween Makeup barn – Idéer för dina små monster

Halloween makeup idéer barn

Den spektakulära spooky sidan av Halloween lockar många barn och de vill klä sig och smink för att imponera och skrämma sina vänner. Naturligtvis är valet av kostymer imponerande, men att fullända hans blick ditt barn behöver en bra Halloween makeup barn följande med sin förklädnad.


Med lite fantasi kan du hjälpa din lilla att lyckas en look "skrämmande". I den här artikeln hittar du många tips och idéer hur man gör upp din lilla monster för partiet. Här är andra intressanta idéer för en Halloween makeup barn intressanta bilder:

Halloween Makeup intressant barn

Halloween zombie makeup barn

Låt oss börja med en av de mest kända personer på Halloween - Dracula. Det är inte svårt att vända barnet till en vampyr. Börja med att täcka sitt ansikte med klar grå makeup bas med en fuktig svamp. Blanda en mörkare grå med några svarta och gjorde mörkare uppgifter under ögonen, på sidorna av näsan, kinderna och hakan.

Halloween Makeup barn: Dracula

Halloween makeup barn Dracula

Tillsätt sedan detaljerna med en borste första vit färg och efter svart färg. Rita små linjer från hörnen av ögonen till toppen av kinderna under ögonen och från näsan till den övre delen av kinderna.

Liten flicka upp som en zombie

Halloween zombie makeup flickor

Med vit färg gjorde vampyrtänder på varje sida av munnen, och sedan lägga till svarta konturer. Med hjälp av svart, markera ögonbrynen. Och den sista touch - med röd färg gjort ett streck över varje öga, dra underläppen och droppar "blod" bredvid varje tand.

Halloween Makeup barn "clown" för liten flicka

Halloween clown makeup flickor

Nu är det tur för något lite mer gay - den pumpa. Gör en pumpa ansikte är en perfekt idé för de små. Börja med att applicera, med hjälp av en våt svamp, en orange basskiktet över hela ansiktet och lämnar en ren yta på den övre sidan av den främre. Därefter, med mörkgrå färg och pensel, dra stammen av pumpa på den rena delen av pannan, lägga vågiga linjer som löv. Med hjälp av svart färg och en pensel, göra linjer över hela ansiktet för att efterlikna huden på pumpan.

Halloween Makeup Boy

halloween makeup hulk barn

Om ditt barn är ett fan av Spiderman, så kommer det definitivt att älska tanken på att ha en spindelnät på hans ansikte. För att göra detta, använd en pensel och svart färg. För att skapa ett spindelnät, måste du dra linjer som korsar formade stjärnan på ena kinden och sedan koppla ihop de två kurvorna inom varje segment. Å andra kinden kan du rita en spindel. Gör en cirkel som kommer att fungera som kroppen av spindel och en mindre cirkel för huvudet. Tillsätt fyra fötterna på vardera sidan av kroppen och två antenner på huvudet. Sätt silver färg på duken som pricken.

Liten flicka upp som katt

Halloween makeup katt barn

Små flickor älskar att klä ut sig till djur. Att vara klädd i svart kattunge är en trevlig idé för Halloween-fest. För att köra katten utseende, måste det finnas svarta kläder för en liten flicka. Det är bäst att fokusera på kläder frou-frou, fjädrar och andra intressanta texturer. Då är det dags att förbereda ansiktet. För att bara ta den svarta kroppen färg och dra en liten svart nos och morrhår. Om du vill kan du också göra en svart nagellack. Och slutligen glöm inte öron och svans. Dessa kan vara tillverkade av tråd belagd med mörkt tyg.

Halloween makeup idé för barn pojke

Halloween makeup pojke barn

En annan populär idé bland barn på Halloween skelett look. För att lyckas måste du täcka alla dina barns ansikte med vit färg och sedan markera sin ögon, näsa och mun med svart färg. Användning av svart eyelineur att dra tänder och skelett näsborrar. För att slutföra utseende, sätta en vit hatt på ditt barn.

skrämmande makeup flicka

Halloween makeup flickor

Här är en ny idé - gör en skrämmande docka Chucky docka stil.

Side kläder du väljer är stort och bara vara kreativ. Välj matt kläder eller färger, bred, lång ärm. Eller gamla kläder som du kan riva vid basen. För hår, valet är återigen stor. täcken hår, flätor, fäst eller en peruk för att sätta på, är valet bra. Slutligen helt enkelt dra ansiktet med pennor och anpassade för att bilda några ärr.

Söt liten tiger

Halloween makeup tiger flickor

Och för de små som är rädda, inte behöver vara skrämmande!

Faktum är att små barn är ofta rädda, så ibland måste bara att piska dem en söt kostym, som en tiger, katt, björn eller annat favoritdjur. För att göra detta, helt enkelt ta med kroppsfärg och pennor, måla basen av ansiktet på den önskade färgen. Slutligen drar de egenskaper som kännetecknar djuret ville.

Ögon hit och borta med barnet Halloween makeup

Halloween makeup idé barn

En idé att barn är verkligen roligt att rita ansiktsdelar på oväntade platser. Ta exemplet på denna bild. Rita ögon i en ovanlig plats, kommer läppar på pannan och öron i ansiktet och kostym vara utöver det vanliga och in i Halloween anda.

Halloween makeup idé flickor

De ringar under ögonen är fortfarande mycket rädd. För detta behöver du bara bära en penna och röda eller lila och mycket runda ögon.

Halloween vampyr makeup flickor

Dressing vampyr är en klassisk och det tar inte lång tid. Ett öga, köpte en liten läppstift och vampyrtänder butik - voila!

Ursprungliga idén för flickor Halloween Makeup

Barns Halloween makeup idé dotter

Halloween makeup flickor fjäril

Halloween makeup pojke barn

Halloween pojke katt makeup

Halloween flicka makeup idé

Barns Halloween joker makeup

Halloween makeup barn fjäril

Halloween makeup pirat barn

Halloween makeup barn prinsessa

Halloween makeup flickor

Halloween makeup flickor intressant idé

Halloween makeup flickor svart vit idé

Halloween apelsin makeup flickor

Halloween makeup ursprungliga flickor

Halloween makeup flickor tiger

Halloween makeup idé barn

Halloween makeup flickor idee

Halloween makeup idé ursprungliga flickor

halloween makeup barn ursprungliga idén

Halloween makeup modern barn

Halloween makeup pirat barn

halloween makeup barn prinsessa

Halloween makeup barn Sourciere

Halloween spindel makeup barn

Halloween skelett makeup barn

Halloween makeup barn ursprungliga idén

kostym-kostym och mask-idee

idé-paint-face-diy

spiderman-röd-paint-penna


Like this post? Please share to your friends: