Halloween Makeup kvinna, 14 tutorials och videor att inspirera dig – anews24.info

Halloween Makeup kvinna, 14 tutorials och videor att inspirera dig

halloween makeup handledning-kvinna idé-bilder

Med tillvägagångssättet av den 31 oktober, varje år tusentals barn reflektera över sin kostym för partiet zombies och vampyrer. Föräldrar är också alltmer engagerade och mer i denna ursprungliga aktivitet.


Att inte tala om tonåringar och unga människor som tycker det läskigaste natten på året är en annan möjlighet att ha roligt. Om du älskar Halloween och letar efter en idé av kvinna smink för partiet,

ta en titt på 14 Halloween makeup tutorials kvinna!

Du ser, de lämpar sig perfekt för alla åldrar och alla kvinnliga Halloween kostym idéer. Vampyr, genom häxan och blodiga ansikte med smink kvinna söt Halloween idéer inspirerade av djur och sagor; du kommer säkert att hitta en idé till sängs!

Halloween Makeup skrämmande kvinna Maleficent

halloween makeup kvinna malefique-tutorial-video

Vår serie av Halloween makeup idéer fru öppnar på temat häxor och skrämmande varelser som visas under natten den 31 oktober. Halloween makeup Maleficent är bara en utmärkt illustration av detta tema. Det drar kraftigt häxor med tillägg av en modern touch genom Disney karaktär.

skrämmande halloween makeup handledning-malefique-fru

Som ni ser är denna Halloween makeup kvinna inte särskilt svårt. Det kräver dock vissa specifika tillbehör förklädnad sida. För optimal effekt, också tänka på gröna linser.

Detta Halloween makeup idé kvinna intriger dig? I det här fallet kan du titta på följande video för att se mot alla stadier av en makeup handledning mycket framgångsrik Maleficent.

Idea makeup Halloween häxa kvinna

halloween makeup kvinna witch-model-video

Gillar tanken på en Halloween häxa kvinna smink men Disney tecken, det här är din kopp te också? Inga problem! I det här fallet, föreslår vi att testa en skrämmande makeup kvinna som inspirerats av den gotiska perioden. Det har också vissa inslag av rysk folklore (t.ex. håraccessoarer).

Kort sagt är det en blick av Halloween idé skrämmande och spännande på samma gång! Ta dig tid att se handledningen ovan för att övertala dig!

Halloween och makeup handledning video vampyr kvinna

makeup-halloween-vampyr-video-tutorial-förklädnad-fru

Efter häxor, låt oss titta lite makeup idéer Halloween vampyr kvinna. Vi vet att vampyren är en mytisk varelse tänkt att komma ut först efter solnedgången. Vad kan vara mer lämpade för dem som söker ett exempel på en riktigt läskig Halloween makeup? För att bli godkänd makeup av detta slag, ta en blek foundation och ögonskugga mörka ögonlock.

handledning-makeup-Halloween-skrämmande-video-makeup-vampyr-fru

Läppstift i mörka toner är också ett måste. Det kommer att bidra till att lyfta fram vampyr tänder som är ett nödvändigt tillbehör för denna look. För att ytterligare anpassa denna Halloween makeup, överväga att lägga ytterligare nycklar som använder rodna nyanser av lila och röda accenter. Stegen beskrivs i detalj i nedanstående handledning video (från 1 min 12).

Lätt Halloween Makeup kvinna - Ghost

makeup-halloween-kvinna-fantom-white-tutorial

Sido mytiska och skrämmande varelser igen, glöm inte spöken. Spöken är tänkt varelser Dödar framträdanden som seglar på land och inte kan lugna bort de döda. Nästan alla människor har föreställningar om dessa varelser som orsakade en hel del rädsla bland barn och vuxna i det förflutna.

makeup-lätt-halloween-kvinna-Sista minuten handledning

Kvällen den 31 oktober är bara en tid på året som firar de döda. Kelterna trodde som innehåller denna speciella tid på året var relaterat till kommunikation med utanför. Så en god anledning att välja spöket kostym för Halloween i år!

halloween makeup kvinna lätt skrämmande fantom

För detta är den föredragna vita färgen över sitt utseende. Vi börjar med att få en peruk av denna färg och sätta på vita makeup att imitera blekhet vanligtvis förknippas med döden. Vi kompletterar alla med en rodnad gråtoner runt ögonen. För en ännu mer imponerande resultat, vi tänker på en tom förklädnad. En lång klänning, helst med ärmar, skulle vara ett perfekt komplement till din kvinnliga spöke Halloween makeup!

Halloween Makeup kvinna lätt - kranium eller skallen

makeup-lätt-halloween-kvinna-kran-tutorial-video

Historiskt sett makeup och Halloween kostym man och kvinna var att skrämma bort onda andar. Inte konstigt då att idéerna om kläder och kostymer för festivalen från den 31 oktober att vilja mest skrämmande som möjligt! Skallen eller skallen makeup är bara en del av de fruktansvärda alternativ.

makeup-woman-halloween-lättkran Konstruktions-idé-video-tutorial

Lätt att göra, kräver detta makeup bara två färger: vit och svart. De används för att återge de typiska dragen av en skalle direkt i ansiktet. Man kan sminka över hela ansiktet eller en del av det bara. I det andra fallet, vi tänker på en make-anpassade ögon. De mörka toner är perfekt för tillfället. Titta på handledningen nedan för att se alla stadier av makeup enkla och ursprungliga Halloween kvinna.

Halloween kostym snabb och enkel kvinna - den avhuggna huvud

kostym halloween-kvinna-makeup-lätt-header Coupee-tutorial

Efter skallen, vi flyttar till ett annat skrämmande idé: Halloween makeup kvinna skära huvudet. Återigen är det att återskapa en titt påminner om döden. Som Halloween makeup skallen, lämpar den sig lätt till en kvinna eller man look. En fördel med denna ursprungliga Halloween makeup är att den inte kräver någon särskild förklädnad.

idé-make-up-halloween-kvinna-simple snabba

På grund av sin specificitet, kan det bäras väl med en outfit i svart. Detta är vad som gör den idealisk för en Halloween-kostym sista minuten. Dessutom är det också ganska enkelt och snabbt att utföra eftersom de flesta makeup är att replikera ett hål i halsen.

Och då kan vi mycket väl välja att associera denna look med en naturlig och sexig makeup för ögon och läppar! Den video tutorial för makeup kvinna 31 oktober är enligt ovan.

Idea skrämmande Halloween makeup kvinna - inför blodiga eller trasiga hud zip

idé-make-up-halloween-kvinna-skrämmande ansikte blodiga ögon

Den blodiga ansikte är en annan variant Halloween skrämmande makeup idéer. I sin enklaste version, är detta makeup för att kopiera effekten av ett djupt sår på en del av ansiktet. Det är också möjligt att skapa denna effekt på hela ansiktet; I det här fallet verkar huden skalas eller rivas.

idé-make-up-halloween-kvinna-zip-face-skrämmande-skin-blod

För att göra denna Halloween makeup kvinna ännu mer spektakulär, hade Megan Parken den ursprungliga idén att lägga en dragkedja. Det är fast i ansiktet och även tjänar till att avgränsa rivna skineffekten.

En Halloween makeup alternativ kvinna helt överraskande som i sig är tillräckligt för att imponera! Slå upp video tutorial för att se hur man återskapa denna skada effekt på ditt ansikte.

Halloween makeup lätt kvinna - maskeradbal

makeup-woman-halloween-kostym-masker idé-lätt-video

Alla gillar inte Halloween idéer skrämmande kvinna makeup. Men det betyder inte att vi inte kan spela med en känsla av smink och originella tematiska 31 oktober. Sedan flera år tillbaka att natten den 31 oktober inte förknippas enbart med kostymer som är skrämmande. Många föräldrar och barn besluta att välja tecken från tecknade serien, deras favorit filmer eller till och med serier.

smink-halloween-kvinna-simple snabba-ball-mask-tutorial

Vissa börjar att hedra kända personer eller specifika perioder av världshistorien. Nästa idé om lätt Halloween makeup kvinna tar inspiration för svunna tider genom ett slags mycket speciell fest: den maskerade bollen. Liksom Halloween, maskerad var ett tillfälle att ändra utseende med smink och en lämplig outfit. Det är dessa likheter som ligger bakom denna Halloween makeup idé kvinna enkel men spektakulära.

I motsats till vanor i det förflutna, där maskerna var separata tillbehör ger handledning upp till oss att dra en rak i ansiktet. För detta använder vi nyanser av svart och pärlor. Innan du börjar, vi ser till att tillämpa en glamorös makeup i området runt ögonen. Och vad är resten av förklädnad, väljer vi en vintageklänning som matchar dras masken!

Lätt Halloween makeup idé för kvinnor - fågelskrämma

makeup-Halloween-idé-lätt-kvinna-makeup-fast-Epouvantail

Den pulserande liv fågelskrämma är en karaktär som finns i vissa folksagor. Med en tvivelaktigt rykte i det förflutna, är det nu allmänt betraktas som en vänlig varelse, förmodligen efter karaktären av fågelskrämma som följer Dorothy i landet Oz. I samtliga fall är det fågelskrämma en idé om Halloween makeup enkel och snabb.

halloween makeup-lätt snabbt fågelskrämma-fru

För att förverkliga det, en beväpnad sig med en penna och ett läppstift i olika nyanser av orange. Man kan också välja ögonskugga i gyllene toner för att markera ögonen och ge en magisk touch till sitt utseende.

När det gäller den föredragna förklädnad med en Halloween fågelskrämma kvinna smink, vi tänker på en stråhatt, en före detta jeans och en rutig skjorta, precis!

Makeup och ursprungliga Halloween kostym flicka eller kvinna - fairy skog

halloween makeup-original-fee-drill-idee-kostym-girl-fru

Bland de kvinnliga makeup idéer och originella barn, det finns också de som införlivar delar av sagor. Den fairy själv och trevlig häxa är också en varelse som är ursprunget till många original Halloween makeup tutorials. Koncentrerad till området runt ögonen, kan denna Halloween makeup uppnås med olika nyanser. Dessa skall väljas särskilt när innehav som kommer att bära.

kostym-halloween-kvinna-girl-lätt-fast-idéer

Makeup Halloween älva eller trollkarl av denna typ vimlar dekorationer. Pärlor, blommor och bilder inspirerade av naturen är karakteristiska inslag. För att slutföra den, kan du också välja glitter eller intressanta lampetter.

Vi föreslår att du ser en Halloween makeup idé kvinna fairy skogen på videon ovan. Du kan sedan ytterligare anpassa utseendet efter dina önskemål.

Halloween Makeup lätt katt kvinna

halloween makeup kvinna lätt chat-tutorial-video

Den honkatt Halloween makeup är lätt att utföra och sexig på samma gång. Det kommer därför inte att bli överraskad av det faktum att bland smink modeller för flickor och kvinnor mest eftertraktade! För att lyckas en katt kvinna look, välja svarta och guldknappar. Den används för att efterlikna den karakteristiska kattdjur, inklusive hans näsa och mustasch.

glamour läggs en touch till sin hustru Halloween makeup med ögonskugga i gyllene toner. Detta kan ersättas med en annan färg som harmonierar med de tillbehör som de valde att bära (öron, svans ...). Handledningen video ovan visar hur framgångsrik operationen steg för steg!

Lätt Halloween Makeup fru och dotter av naturen inspiration - och doe rådjur

makeup-Halloween-single-original-kvinna-girl

Idén om en Halloween-kostym inspirerad naturligt kvinna tilltalar dig men du letar efter något mer oskyldiga än katten? I det här fallet, prova Halloween makeup kvinna doe. Snabb, förlitar sig på användningen av vissa naturliga färger som beige, vitt och svart.

idé-make-up-halloween-lätt foton-tutorial

För att slutföra det, kommer vi att använda ett grepp eller hippie bohemisk chic stil, även dekorera med fjädrar eller andra liknande tillbehör. Samma typ av Halloween makeup kvinna ska också vara en hjort i förklädnad. I det här fallet ska vi lägga till två träpinnar som reproducerar utseendet på staghorn. Stegen för att göra 31 oktober är att upptäcka nedan.

Idea Halloween makeup handledning sexig kvinna - Peacock

halloween makeup kvinna ansiktsfoto steg-Peacock

Eftersom rådjur och hjortar är påfågel en ädel och elegant varelse. Dess ganska plumage charm oss så mycket att vi ens vill införliva det i sin Halloween kostym kvinna!

halloween-makeup-makeup-tutorial-kvinna-pretty

Och det är bra just för att vi har en handledning om detta ämne som visar dig hur man kan integrera tonerna av fjäderdräkten i detta kungliga fågeln i din Halloween kostym och smink. Det är att bli upptäckt med videon nedan!

Halloween-kostym idé och ursprungliga makeup kvinna - Audrey Hepburn i Frukost på Tiffany

halloween makeup handledning-video-fru Audrey Hepburn-ideas-

Slutligen vänder vi oss till en värld av filmstjärnor. Glamour och raffinerad, några stjärnor i den stora skärmen förblir symboler för mode och skönhet för evigt. Detta är fallet med Audrey Hepburn och hennes karaktär Holly Golightly i filmen Breakfast at Tiffanys. En idé av förklädnad och makeup Halloween kvinna som utan tvekan förföra den passionerade av klassiska filmer!

halloween dräkt-original-kvinna-Audrey-Hepburn-tutorial


Like this post? Please share to your friends: