Skallen som Halloween makeup – anews24.info

Skallen som Halloween makeup

halloween makeup mexikansk kvinna levande döda konst

Varför skallen som makeup är så eftertraktade för Halloween-fest? Den "skullspiration" eller den konstnärliga bilden av skallen, trädde mode under en tid, fortfarande mycket på modet i dag, är en sann inspiration för alla dem som vill använda den under Halloween.


svart och vitt smink kvinna presenteras med en modell

svart vit skelett makeup kvinna modell

modeentusiaster om märken Producers sidan eller fans och konsumenter, allt föll under inflytande av obeveklig bilden av skallen. Täckt med små diamanter eller fluorescerande färg har skallen länge bilden tryckt på kläder eller dekorera flera tillbehör.

Halloween Makeup populär skalle i Mexiko

halloween smink färger mexikansk kvinna blod

Den mänskliga skallen också representerade kristallen är ett populärt ämne för fans av esotericism och legend. De ger övernaturliga krafter, medan överväger det som en positiv objekt.

svart och vitt smink mycket mode kvinna

vit makeup skelett svart kvinna mode

Vattenstämpel eller inte åtföljs oftast ett par korsade skenben och symboliserar död, skalle Fascine ännu.

grön blå skalle, Halloween makeup mode

Mexican Skull blågröna halloween fashion makeup

Varför inte dra på hans ansikte Halloween dag då? Halloween är en helgdag of the Living Dead: hur man bäst förkroppsligar skallen om inte det här sättet?

svart och vitt smink fashionabla kvinna

svart smink skelett modet vit kvinna

Vi tror att en liten påminnelse om vad Halloween betyder firandet är i ordning här. Halloween har blivit ett slags kärleksfull festival. Moderniserad, nästan universellt, denna hedniska festival - Celtic bli ännu mer exakt, eftersom det var faktiskt Celtic Nytt år - kallas "All Hallows Eve" - ​​natten Alla helgons eller Halloween.

Makeup fuktig halvsvartvitt och färg

svart vit grön skelett makeup halv ansikte kvinna

Kelterna, den sista dagen av sin kalender den 31 oktober, trodde att i slutet av dagen, natten faller tidigt slutet av oktober, spöken komma ut. De trodde det eftersom natten den 31 var natten till den dödsguden.

Halloween makeup-spektrum i sig har en skalle

halloween makeup spektrum skrämmande skallen

Att jaga spöken som, enligt legenden, kom för att besöka den levande, började kelterna klä med kläder för sin egen skapelse, men skrämmande med det enda syftet att skrämma och avskräcka dem från att komma att hemsöka de levande . Sedan, efter den uppgift de partying. Denna fest, som den hade hållit den natten.

Svart och vitt skelett zombie makeup kvinna med rött hår

vit makeup svart hår röd skelett zombie kvinna

Kristna, för sin del, firas i århundraden på dagen för Alla helgons - Alla helgons dag den 1 november. Den irländska, innehavare av Celtic legend, katolik, ville föreviga ritualer och fortsatte att fira Halloween är att säga Halloween och Allhelgona.

Skull - perfekt för en Halloween makeup

Mexikanska skull halloween makeup

Av irländsk härkomst, alltså traditionen av Halloween fördes till USA av den irländska, som kom mycket talrika i den första massiva vågen av invandring till detta land. Festivalen har utvecklats till en mer praktisk inriktning.

kvinna smink i nedre halvan av ansiktet

svart smink skelett halv vitt ansikte kvinnliga grått hår

Inledningsvis symbolen var urholkad rova ​​upplyst av en brand, som tjänade lykta, som tillhör ett tecken - Jack - dömd att vandra i all oändlighet i mörkret mellan himmel och helvete. Svårt att vara huggen kålrot successivt ersättas med pumpa som växer vid denna tid på året och är mycket lättare att gräva och hugga in ... skalle.

Makeup spektrum som själv består i svart och vitt skull

svart vit skelett makeup spektrum skallen

Varför denna iver och fascination med skallen? Halloween Celtic ritual förklarar att pumpa och den typiska orange färgen till festivalen. Men det finns inget svar på den ökande betydelsen av skallen som ett viktigt tillbehör eller symbol för fest.

Halloween Makeup man verkligen skrämmande utseende

halloween makeup man skrämmande utseende

Denna hedniska ritual, men antas tas upp och berikas av folk i olika länder skulle inte ha styrkan att införa hans skalle, än mindre att bidra till spridningen att nå i dag, denna mani vilket är skallen, om det inte var amplituden av en annan kristen tradition blandad parti Aztec symbolik: Dag de döda i Mexiko.

Skull Makeup mexikanska kvinnor

Mexikansk kvinna halloween skallen makeup

Utformningen av skallar (eller calavera) är något mycket positivt på dagen för de döda (eller el Diameter de los Muertos).

Makeup kvinna - skull - prydd med blommor i håret

halloween makeup mexikansk kvinna hår blommor

Cookies och godis på Halloween makeup - finns överallt skallen. Även döden är alltid skrämmande, hon dyrkas eftersom människor vördar deras anhöriga, deras förfäder.

stil skallen firandet av mexikanska dödsfall krönt med blommor

Mexican Skull blommor halloween makeup

Firandet av döden är bara ett annat sätt att göra varje år, är en slutlig hyllning till quelqu'unqui inte längre lever. Living jublande dog av dagen är inte ett hån, det är ett uttryck för tacksamhet för det liv som gavs till oss. Detta är säkerligen varför avbildade skallar är så söt. Ett läge är ännu född: skallen sugar skull mode.

Makeup kvinnodagen av de döda i Mexiko

halloween makeup mexikansk kvinna dia muertos

Skallen på Halloween-festen har inte riktigt samma betydelse. Det finns ingen fest, ingen ära dem som dog, inte Halloween dag ändå. Snarare är det en seger över döden, ett slags konkurrens mellan de döda och de levande, även om vi är de odöda och konkurrensen blir inredningen.

Mannen i svart smink och vitt och blinkar för en önskad effekt

svart vit skelett makeup processen framåt efter man

De som firar Halloween genom skallen eller skelettet makeup förklädnad Hunt spöken, demoner och monster ... Att dessa varelser av mörker är utanför oss eller inom oss själva, att n 'nästan irrelevant.

Skallen Halloween makeup i svartvitt för kvinna

svart vit skelett makeup kvinna skallen

Det viktiga är att övervinna rädsla och obehag med tanken på döden som vi aldrig kommer att vänja sig vid. Segern går i slutändan av utländsk soldat, jubel och roligt, inte av en inre kamp och filosofiska förståelse för varför död ... Hur som helst, med risk för att upprepa oss själva, inte dagen för Halloween.

Skallen för Halloween - fet man

skalle halloween makeup man

Men vi som firar Halloween, vi försöker inte att konkurrera med oss ​​med döden eller att överskrida den, bara för att vara lika.

Makeup kvinna på hälften av svart och vitt med blå ansikte återupplivas

makeup blå svart grön skelett kvinna halv ansikte

Kampen måste vara mellan jämlikar: rättvisande bild av döden mot skelett dräkt, den verkliga rädsla för fara och svart mot skallen makeup och konstnärliga mask.

Kvinna smink - Zombie Black and White halv ansikte

svart smink skelett zombie ansikte hälften vit kvinna

Vi gör det ansikte mot ansikte med hjälp av list och ytliga. Detta är ett sätt historia i slutändan. Det är ett spel. Det roliga ur vanlig användning är vad vi valde för denna speciella dag.

Halloween Makeup tillräcklig för kvällen för både

halloween makeup kväll kvinna man

Om allt är satt i livet, lära sig att hålla inför döden och stå framför vår egen varelse. Lär dig att kontrollera den. Lär dig att tämja den.

Makeup kvinna i svart och vitt trendiga

svart vit skelett makeup kvinna mode trendiga

Även om partiet djur "halloweenien" väljer en mer realistisk skallen makeup än så, mycket glad, som antogs av en mexikansk person, tecknad död huvud i ansiktet, är ingen mindre attraktivt eller mindre modet.

Svart och vitt skelett makeup för män och kvinnor modeller: på modet

svart vit skelett makeup kvinnor mannekänger

Att veta att vi alla har ett skelett i kroppen och vet att vi alla kommer att dö en dag, undrar vi varför inte rulla på pallen av livet i ben och skelett håller hög huvudet, en dödskalle i detta fall.

modeller kvinnor bemästra situationen med skelett makeup i svart och vitt

svart skelett makeup vit kvinnliga modeller bildläge makt

Eftersom öde är som oss, samtidigt som du trycker gränserna för livet, undertrycka den oåterkalleliga och oåterkallelig död är en integrerad del av våra liv! Medan vi ändå håller på, låt oss vara fet, hitta det vackra i oss, men denna gång inte i bildlig bemärkelse.

Mjukhet i skallen makeup kvinna i svart och vitt på halva ansiktet

svart smink skelett vit kvinna halv ansiktet försiktigt

Låt oss erkänna att skallen är vacker! Det låser fortfarande upp vår själ, vårt sinne. Låt oss för vår intelligens ligger där.

Halloween Makeup kombination - trendiga kväll

makeup svart halv vitt ansikte kvinnliga skelett

Genom att exponera oss därför vi avslöja mysteriet låst inom oss, vi demaskera de fruktansvärda gränser ben i sin låda för honom, vår identitet. Ja, fira djärvhet och ilska! Eftersom döden av huvudet, det är så sexig!

Skull Makeup för män: svartvitt foto och färg

makeup vitt foto svart man skelett färgfoto

Skallen makeup är ännu sexigare! Men vad en paradox i alla fall! Vi maquillons oss att dölja, guld, skalle makeup är uppenbarelsen av vad vi döljer djupt inom oss själva i egentlig mening.

Halloween Makeup halv skalle, filmstjärna halv

makeup skelett svart halv vitt ansikte filmstjärna vogue kvinna

Vi gömmer samtidigt visar oss. En färg presentation - huden som täcker benet av vår består av ett extra lager av smink skelett och skalle - vad ett märkligt sätt att maskera genom avslöjandet av vad som finns under! Detta är den "ostensibilisation" av en blackout ... Allt detta är det konst?

Pretty makeup kvinna skallen mask på halv ansikte

svart smink skelett hälften vit ansiktsmask kvinna

Ja, det är konsten att en ny typ. Konstnärerna av eyeliner borste, som också anatomer av en ny generation, låt oss beundra deras konstverk, som är ren levande konst. Tänk dig att se spöken i en kyrkogård ute på gatorna och fira högtiden of the Dead.

Undead rörelse: Skull Halloween dag

göra svart vit man skelett process

Den manifesation samma produkt anatomer artister kommer också att vara en konstnärlig dimension i sig. Å ena sidan, deras produkt - är redan en konstnärlig faktum - ritningen eller makeup; anatomiska konst men konst ändå. Å andra sidan kommer dess uppkomst i staden, vilket resulterar i animeringen av ritningen, ta med teatrala element och därmed en annan typ av konst.

Halloween Makeup man och perfekt kvinna för en privat fest

halloween makeup kvinna man privat fest

Slutligen kommer också att genomföra en slags ackulturation, yttre och inre, genom nedsänkning-anatomer av de konstnärer som ingår i den nya vågen av konst eyeliner borste kände, men är också förankras i fest traditioner.

Kvinnan artist och anatomist skapar hans skalle för Halloween

Mexikanska halloween makeup kvinna skallen

Om du måste ange ett namn för detta, annars kommer att kallas konst, åtminstone en konstnärlig virtuositet. I slutändan, vad det kommer att visa!

Kvinnlig skönhet hemsökt av andan i levande döda

vit svart skelett smink halv ansikte skönhet kvinna

En show som gjorts i svartvitt eftersom den vill klassiker. Det kommer att vara chic och elegant på samma gång.

Smink och kostym chic skelett för Halloween svart och vitt för kvinna

halloween skelett makeup kvinna chic svart vit

Spelet mellan de döda och de levande, och bland de odöda, spelade också i kombinationen av vitt och svart. White - ljus av alla färger och svart - avsaknad av färg, spela spelet om liv och död.

Svart och vitt skelett makeup för kvinnor modeller

svart smink vit kvinnliga modeller skelett

När vi vill ha en mer exotisk show, helt enkelt lägga alla färger och det kommer att ta måtten på Sydatlanten. Så kommer vi att ha en fascinerande men det kommer inte att vara den klassiska och skrämmande Halloween i svartvitt.

död huvud stil el dia de los muertos krönt med rosor

Mexikansk skalle krönt med rosor halloween makeup

Varje show, oavsett om det förklädd skalle, svartvitt eller färg, måste ha sina hörngodsaker och godis. Girighet till förtjust föremål eller bus eller godis tradition är allt annat än en lysande möjlighet att presentera konstverket smink i ansiktet och ser ovationer och belöningar, särskilt om konstnären är dig.

Makeup och Halloween kostym för barn: suit naturligtvis skelett

halloween makeup barn skelett dräkt förklädnad

Annars kommer du att vara trogen skallen bilden du bär med värdighet i ansiktet och du kommer att vara en del av de nya pirater, i stället för att hissa den svarta flaggan dekorerad med en skalle vinna två smalbenen i aktern på fartyget, eller svänger och skrämma, beundrade och fascinera med sina vackra kostymer och smink.

svart och vitt skallen makeup mycket modern för män

svart vit skelett makeup modet man

Dessutom kommer du att hackare som vet hur man säljer och se till att piratkopiering är värt slaget att hacka.

Skallen för Halloween makeup mode

Mexican Skull halloween makeup makeup


Like this post? Please share to your friends: