Väggdekoration i järn och stål för rustik stil – anews24.info

Väggdekoration i järn och stål för rustik stil

väggdekor järn väggdekor idé inträde

Fancy a Wall järn dekoration för ditt hem eller utanför hemmet? Om svaret är ja, då bjuder vi dig att upptäcka vårt utbud av 48 idéer för väggdekoration bilder i järn och andra metaller original.


Välj den du gillar mest och bäst matchar stilen i ditt vardagsrum.

Väggdekoration järn: tre pilar väggdekoration järnmetallvägg deco interiör inträde idé

Visste du att från antiken till renässansen, sju metaller redovisades (guld, silver, koppar, kvicksilver, järn, tenn, bly) och i samband med de sju "planeterna" observerbara för blotta ögat (Sun, månen, Venus, Merkurius, Mars, Jupiter, Saturnus)?

Idea väggdekor järn för inträdeväggdekor järn ingången dekoration idé trämöbler

Guld är förknippad med solen, Venus koppar, silver till månen, kvicksilver, även känd som kvicksilver, kvicksilver, järn till Mars, till Jupiter tenn, bly till Saturnus. Varje element är metall och, i sin tur, i kombination med en astrologiska tecken.

järn träd att dekorera dess inre vägg

väggdekor järnväggdekor träd idé

I denna publikation kommer vi särskilt är intresserad av de tre av dessa metaller som väggdekoration: järn, koppar och järn-legering - stål.

Idé ursprungliga järn väggdekoration som visar en fågel bur

väggdekor idé järn burfåglar ursprungliga inredning

Järn, stål och koppar är ofta förknippade med inredning och industriell och rustik exteriör. Om du vill integrera en av dessa stilar i ditt hem eller utvändigt, så är metall vägg dekor ett bra sätt att starta den. I dag presenterar vi ett brett utbud av metall dekoration idéer som kan anpassa sig till en mängd olika inredningsstilar.

Idea ursprungliga dekoration att göra sig med hästskor
metall vägg dekor för att göra din egen idé häst diy

Vid den tiden, hästskon, som namnet antyder, har tillverkats i järn. Moderna hästskor är vanligen tillverkade av stål. Den senare är i själva verket en legering av järn och kol. Den hästsko anses ett objekt som har förtjänst tur. Visste du varför?

Kärnor som tillverkats i hästskor

Deco idé järn inre kärna järn väggdekor

Den hästsko anses ett objekt som bär lycka och tur i århundraden. Ursprunget till denna tro är flera. Vissa säger att hästskon driver djävulen, medan andra påpekar att vid den tidpunkt då metallen kostar ganska dyra. Hitta en förlorad hästsko innebar då en liten metallmassa som kan ge pengar.

Hästskoformade hjärt hästsko idé deco hjärta tur Deco Wall

Idag finns denna tro fortfarande i det kollektiva medvetandet och många människor dekorera väggarna i sina hem med hästskor som lycka och tur symbol. Sägs bringa lycka till hästskon måste placeras med svampar upp. På detta sätt samlar den lycka och inte låta honom fly.

Hjärta av två hästskor för en romantisk dekorationdekorativa järn vägg häst idé väggdekoration metall

Vi älskar tanken på väggdekoration gjord av sju gamla hästskor nedan. Det är även möjligt att realisera sig själv. För nackdelar, hjärt hästsko, bilden ovan, kräver ingripande av en professionell.

Flower gjord av hästskor, foto Endless Acres FotoVäggdekoration metall idé

Fancy en deco inspirerad exotiska öar där det är alltid varmt och solen skiner? Dessa palmer, tillverkade av smidesjärn, då förmodligen kommer att glädja dig och passar mycket väl in i inredningen i ditt hem:

Väggdekoration att köpa online: järn palmsmural dekoration idé palmer

Vad mer feminin än fjärilar? Metall fjärilar, som presenteras nedan, är en perfekt väggdekoration slant till sovrummet, flickans rum eller vardagsrum. De finns i tre färger: gul, röd och blå.

väggdekoration idé med fjärilar av metalldekorativa idé metallvägg fjäril dekoration vägg Metall

Träd gjord av järn för att dekorera köket, matsalen eller vardagsrum
Deco Wall deco Tree järnmetallvägg idé

Geometri och abstraktion: två viktiga ord för att göra en inuti eller utanför en modern idé. Nedan har vi valt två förslag till väggdekoration med metallram gjort abstrakta och geometriska former för att installera vardagsrummet, i matsalen eller i entrén:

Väggdekoration i geometriska och abstrakta metallDeco metallvägg idé inre dekorera väggyta

abstrakt järn väggdekoration sammansatt av olika geometriska formerväggdekor järn väggdekor abstrakt idé

Varför välja en väggdekoration i järn, koppar eller stål? Denna typ av väggdekoration är inte bara lätt att installera, men också mycket slitstarkt och kommer att pågå en mycket lång tid. Den skapa din egen kan vara svårt, men det beror på vad du har gjort. För mer komplexa väggkompositioner, behöver du en professionell handyman eller enklaste är att köpa utsmyckning butik eller en specialiserad sajt på nätet.

Vägg konst med järn hästarkoncept art deco väggväggdekoration i ursprungliga järn

Det sägs ofta, mest trenden nyligen inredningen är en som är både attraktivt och praktiskt. Denna vackra metallram gör det möjligt att placera tio litet ljus och njuta av en inredning och mjukt ljus på en gång:

Idea metall dekorativa vägg lampetter med integrerad
idé metall dekorativa vägg skans ljus deco utrymme idé

Fancy en elegant dekoration för ditt bidrag, vardagsrum, matsal eller sovrummet? Nedan hittar du två väggmålningar av metall, en av abstrakta former och den andra i form av blommor, som är mycket elegant.

Två idéer väggdekoration i koppar och stål elegant och femininaelegant väggdekoration idé diy utrymme deco vägg

Väggdekoration feminina utseende blomma form av metallDeco kvinnlig idé inre deco blomma vägg

Hästskon är också mycket lätt att dekorera med små hål. Nedan ser du en hästsko dekorerad med röda pärlor och metall samt tunt rep:

hästsko dekorerad med små röda pärlorVäggdekoration i järn och stål för rustik stil

Idé av dekorativa kompositioner med hästskorursprungliga idén väggdekoration hästsko idé diy dekorera utrymme

Letar du efter en idé väggdekoration för ditt kök eller matsal? Om du gillar kaffe eller om du bara vill dekorera ditt kök vägg eller matsal på ett originellt sätt, idén om Deco presenteras nedan kommer utan tvekan att tillfredsställa er:

Och här är en idé deco kök för dem som älskar kaffe ...väggdekoration idé dekorera väggen utrymme metallvägg idé

Som vi redan har nämnt, är metallen en soliditet i samband material. Det är dock möjligt att skapa väggmålningar dekorativa bitar som har styrkan av metall och som är "mjuka". Eftersom dessa metall blommor dekorerade med pärlor:

Väggdekoration i feminin och elegant järnWall deco idé dekorera blommor metallvägg

Den rostiga järn har en mycket originell rustikt utseende och helst integreras med industriella stil inredning och kampanjstil. I kombination med trä, sin rustika skönhet förstärks ännu mer.

Duck tillverkad av rostig järn för industriell och rustik inredning
rostiga järn väggdekoration idé ursprungliga diy

Muralmålningen nedan är inte bara väldigt söt med sina små kaniner rostig järn, men också installerar två blomkrukor på väggen, terrakotta helst för att slutföra den rustika utseendet på din väggdekoration:

Idé av väggdekoration i praktisk och estetisk järnrostiga järn deco idé inomhus kanin järn metall väggdekor

Detta träd var gjord av rostigt järn. Vi älskar det abstrakta och diskret utseende. Vi ser väl att integrera en salong interiör, modern matsal eller sovrummet. Det är mycket lätt att installera väggen och mycket ljus. Du hittar den till salu på nätet.

Väggdekoration med träd rostig järn
järn träd dekoration rostig metall vägg dekor idé

Som musik? Här är en väggdekoration idé inspirerad av toner, perfekt för dem som älskar vackra melodier:

järn väggdécor inspirerad av noter
väggdekor metall väggdekor idé modern utrymme

Du har förmodligen redan vet: dröm betyder "dream" på engelska. Om du är drömmande och romantiska anda, och är tvåspråkig på engelska, väggdekor, som visas nedan, är för dig! Vi kan se den här typen av dekoration hängande ovanför sänggaveln i sovrummet eller ovanpå skrivbordet.

Romantisk dekoration idealisk att placera ovanpå sänggavel
Deco idé Deco järn vägg dekor ursprungliga buy metall

Fisk metall för att dekorera köksväggenDeco metallvägg fiskmat idé

Blomman gjord av järn eller annan metall är förmodligen en ovanlig och ursprungliga vägg dekoration. Blomman, vanligen i samband med den mjukhet och kvinnlighet, är nedan, göras med ett material, kombinerat det med den styrka och manlighet, metall. Vad poetisk dekoration ...

vitmålad metall blomma att dekorera sovrummet eller vardagsrummetVitmetall blomma idé blomma dekorera original Wall

Iron Flowers arbetade ställde i guld ramarFlower Deco idé Deco inställning ursprungliga väggdekor idé utrymme

Denna metall klädhängare är vår tredje förslag praktisk och attraktiv väggdekoration. Vi råder dig att installera den i tonårsrummet, din son eller dotter, till exempel:

Deco idé praktiskt för teen rummet: ursprungliga metallklädhängare
teen rum inredningen väggdekor idé teleskopord

Den dekorativa panelen nedan gjordes av smidesjärn. Det är en stor byggnad och mycket stark. Vi ser installeras ovanför soffan loungen eller bekvämt till ingången eller i matsalen.

Väggdekoration smide för interiörer
Deco smidesjärn ram väggvardagsrumsvägg deco idé järn

Som inte gillar vin? Om du vill bevisa din passion för drycken av kärlek, varför inte installera väggen i vardagsrummet, matsal eller kök, denna vackra sammansättning:

Och en idé vägg deco smide för dem som älskar vin ...Wall Deco idé Deco vin väggmålning idé

Solen är en symbol för värme och liv. Nedan hittar du två förslag vägg deco sol, båda gjorda av rostig järn:

Sol abstrakt rostig metall Deco vägg solsken järn idé

Dekorativa Sun rostig järn för en rustik och unik väggdekorDeco väggen rostiga järnväggdekor idé sol

En robust och fräsch inredning på en gång, är det fullt möjligt. Beviset, denna blomma av metall med åldern utseende, blått och gult, och dekorerade i mitten med en pärla:

metall blomma med rost effekt Deco Wall Deco Wall solros idé

Väggdekoration i smidesjärn abstrakt
smidesjärn väggdekoration idé deco utrymme

Fancy en väggdekoration i smidesjärn klassiskt utseende? Sedan titta på den föreslagna väggdekoration blomma formas av Zingz och Tingz:

Idea väggdekoration i smidesjärn och Buddha statyett Deco idé smidesjärn vägg dekorera original Wall

Trädet, under tiden, är en symbol för liv och fertilitet. Järn, såväl som stål och koppar, är idealiska material för att återskapa formen hos någon form av dekorativt och schaktväggen. Nedan hittar du två förslag till väggdekor i träd form av järn:

Väggdekoration rostig järnaxel träd dekoration rostig järnvägg utsmyckning idé utrymme idé

Tre träd smidesjärn och trä för att dekorera dess inre
träd väggdekor idé dekorera väggen idé

Konstnären Mike Edelman föreslår en ursprunglig tolkning av den dekorativa vägg konst metall. Nedan hittar du två av hans verk:

Konst och inredning: ett konstverk av metall med skaparen Mike Edelmanart-metall-mikrofon-edelman-konstruktion

metall konst gjord av skaparen Mike EdelmanWall art deco-metall-Mike-Edelman design

Att ha bilder på sin familj, sina vänner och sin älskade på väggen är trevligt och värma oss från insidan. Om du letar efter en fotoram att hänga din egen, här är en idé vägg ram av metall och mycket stark:

Ram av metall för att dekorera och integrera sina favoritbilder
metall bildram idé deco vägg deco metallvägg idé

Lyktorna har en retro ser mycket original och gör en väggdekoration mycket attraktiv och bekväm, särskilt när de var gjorda av järn eller åldrade metal! Dessa lyktor är inte bara perfekt för att dekorera din vägg, men också att belysa jämna ditt rum eller terrass.

retro stil metall lykta för att dekorera och belysa
Deco idé Deco metall lykta utrymme idé

Metall lyktor hängande vintage looklykta deco idé innervägg deco väggyta

Månen är en symbol för kärlek och romantik, då är det en perfekt dekoration för sovrummet. Vi älskar den här eleganta sammansättning av metall, målade och lackerade:

Dekorera sovrum vägg sovrum med konst
väggdekoration idé diy dekorerar metallvägg idé

Dekorera insidan är en trevlig och rolig aktivitet. Det finns många metallväggdekor idéer för att göra det själv eller köp, original billigt. Om vår bildgalleriet du gillade och det finns en metallväggdekoration som intresserar dig, välkommen att kontakta oss så att vi kan hjälpa dig och guida dig var du hittar den.

Väggdekoration inspirerad från Toscana i Italienursprungliga idén järn metall väggdekor

Att upptäcka ännu mer inredningsidéer järn och smidesjärn, följ länken.


Like this post? Please share to your friends: