Marockansk stil: Exteriör Design Idéer i 30 bilder

Marockansk stil deco terrass

Vi har redan publicerat flera artiklar om layout, inredning och utemöbler och du kan inspirera dig att förvandla din trädgård, uteplats, balkong eller uteplats.


Idag vill vi tala om den anda av trädgården marockansk stil, dess material, föremål och fängslande färger. Vem älskar inte de broderade kuddar och puffar där du sjunka bekvämt? Vem drömmer inte om ett bord täckt med keramiska mosaik, tekannan med det? Kanske har du redan en matta, rätter eller lykta arabiska och orientalisk design ljus. Begränsa dig inte till några punkter; välja en marockansk stil som omfattar flera aspekter, bland annat en trädgård med bekväma dynor, en trevlig stor golvmatta och essentiella smidesjärn lyktor. Förvandla din uteplats genom att inspirera dig till marockansk stil. För entusiaster marockansk stil, Här är några exempel på den inre trädgården eller uteplats i denna design som väcker saga.

anlagda trädgårdar och uteplatser marockan

Marockansk stil exteriör dekoration

En utomhus marockansk stil

Marockansk stil modern exteriör idé

De eleganta marockanska dekorationer komma sublimera varje hus, om de tillåts att hitta sin plats. Du kan dekorera hela huset med rika färger.

Marockanska Deco terrass med pool

Marockansk stil pool trädgård

Den marockanska utsmyckning stil väcker förundran och sensualitet genom färger och rika och levande vävnad. Den representerar en unik stil varm, lyxiga och mycket sensuell som är mycket välkomna. Ur en arkitektonisk synvinkel, hittar du träsniderier, mönstrade fönsterkarmar, högt i tak och mosaik.

Utomhus dekoration med inredning i marockansk stil

Marockansk stil trädgård dekoration idé

The Amazing levnadsmönster, marockanska dyschor, sidobord och mönstrade kuddar är några av de mest använda marockanska dekorationer. I färger kan du använda ovanliga nyanser som lila, kungsblå, grön, turkos, fuchsia, orange, gult, guld, silver och klarröd.

Marockanska Deco terrass med lyktor

stil trädgård lyktor marrocain

Tyg, kan du använda tunna tyger. Om du vill skapa ett rum för den konstnärliga anda, gå för persiska stil mattor. Denna stil är mycket mjuk med en romantisk touch. Välj det bästa detaljerna och skapa en otrolig och bekvämt hus i marockansk stil.

Marockansk terrass deco idé

Deco exteriör arabisk stil

Genom historien, den nordafrikanska nationen Marocko värd för ett antal olika kulturer, civilisationer och till och med religioner. Marocko värd ett brett utbud av besökare som tillskrivs hela sin väg i marockansk design. Det är därför det är inte förvånande att inredningen och marockansk stil arkitektur är så rik, dynamisk, omväxlande och inspirerande.

Terrass marockanska design med trä

deco oriental trädgårdssoffa

Genom att låna fantastiska designelement från flera olika kulturer genom många århundraden, marockansk inredning blev romantisk, ljus och överdådiga.

Majorelle Garden i Marrakech från Life Lilie

Marrakech Majorelle Garden

Inredda med ljusa och magnetiska färger, geometriska mönster ändamål, färgglada mattor, original lampor, inspirerar marockansk stil oss i en atmosfär av mildaste till de mest extravaganta.

Autentiska trämöbler Marockansk stil trädgård

Den marockanska stilen är full av energi och magnetiska speciell skönhet. Även färgerna i marockansk design är lysande, grunderna lugna, tillåter oss att slappna av. En traditionell öppen spis, lampor och utsökta ljus, trä soffbord med mönster, vattenpipor och även rutiga mönster - alla dessa dekorativa bitar kommer att skapa denna atmosfär.

Trädgård med orientalisk stil paviljong Marockanska lusthuset

En traditionell marockansk uteplatsTraditionellt marockanskt trädgård

Traditionellt marockanska hus utformade med skydd för privatlivet, som uteslöt kursen före och bakom husen. Istället var husen byggda runt en central borggård, ofta dekorerade med fontäner eller pooler.

De varma färgerna i söder

Medelhavet trädgårdsdesign

De flesta av oss har inte förmågan att ändra placeringen av våra hem att inkludera en innergård. Men det betyder inte att vi inte kan ge dem några marockanska inslag i utomhus.

Liten charmig uteplats

Marockanska kuddar konstruktion

Försök att dekorera din uteplats med en liten enkel fontän. doftande blommor, färgstarka keramik, bänkar och hängande lyktor kan också lägga marockanska inslag av subtila och överkomligt sätt.

Deco bord med orientaliska lampor

deco orientalisk stil bord

I marockansk stil, oftast återspeglar färg struktur nyanserna i öknen eller havet. Det är ganska vanligt att se ljusa färger dominerar hem inredning med neutral eller färgad bakgrund.

utemöbler med orientalisk inredning

utemöbler orientalisk inspiration

De snidade stolar, kistor, soffbord och sidobord kontrast ofta plysch soffor, ottomaner och golvkuddar i rummet.

Utemöbler marockansk designMarockansk inspirerad utemöbler

Mattor - tecken på marockansk design

Marockansk stil

Marockaner har skapat den mest distinkta mattan i världen i århundraden. Traditionellt har dessa mattor som filtar. Deras design har fokuserat på abstrakta och geometriska motiv med färgglada paletter och neutres.Les autentiska och gamla marockanska mattor kan bli mycket dyrt i dessa dagar. som vackra reproduktioner finns.

En ros på terrassen i orientalisk inspirationMarockansk stil utemöblerUtomhus soffa med kuddar

Orientalisk stil utemöblerModerna möbler orientalisk stil

modern orientalisk stil möblerInomhus trädgård med väggar och mosaikgolv

uteplats med mosaik orientalisk stilStor lucka med vinstockar

Marockanska uteplats anläggningens utformningSkönhet och enkelhet

Enkel marockansk stil uteplatsrika vägg inredning och lite möblerMarockansk stil uteplats

Marockansk design trädgårdsmöbler

Marockansk design låga bord

Orientalisk keramik designtabell

Marockansk stil terrass

rätter Deco orientalisk stil

Östra veranda kuddar poufs

Marockansk stil kuddar trädgård

Traditionella marockanska kuddar

Orientalisk stil trädgård

Östra trämöbler

Marockansk lounge trädgård modern stil

Orientalisk stil trädgårdsmöbler

Marockansk stil lounge

Marockansk stil trädgård

Orientalisk stil trädgård