Deco jul

Makeup flicka vampyr framgångsrik – vår Halloween makeup guide!

makeup vampyr dotter halloween-kostym-idee-fru

Vampyr makeup är en Halloween-kostym av de mest populära alternativen under de senaste åren. Scary, mystisk och sexig på samma gång, har denna typ av Halloween makeup flera funktioner som tillåter oss att känna igen det omedelbart.


Men på samma gång, det ger oss en hel del frihet för urval av tillbehör och eventuellt med tillsats av anpassade tangenter. I samband med tillvägagångssättet av hösten,

Vi avslöjade hemligheter framgångsrika vampyrflicka makeup.

Läs texten nedan för att lära sig att göra en Halloween vampyr makeup imponerande och inspireras av våra bilder för att anpassa din look!

Makeup flicka vampyr för Halloween - en väljer blek hud

Vampire makeup girl-halloween-enkel handledning

Den bleka huden är det viktigaste kännetecknet för all vampyr ser ut, oavsett om det är en Halloween makeup man eller kvinna. Detta beror på en enkel anledning: enligt legender är vampyrer ska komma ut på endast natten. Solens strålar, som ger huden dess naturliga och svala nyanser, aldrig komma i kontakt med framsidan av vampyr.

idé-make-up-halloween-kvinna-vampire-tutorial

För att lyckas en vampyr makeup flicka detta 31 oktober ger alltså en tydlig grund. Den tillämpas över hela ansiktet och på synliga kroppsdelar (armar, nacke, axlar ...). Notera också att bleka färgen kommer att belysa andra Halloween makeup poster.

Halloween vampyr makeup flicka - hur makeup ögon

flicka vampyr makeup handledning-steg

Per definition, vampyrer är mystiska varelser. Och som ögonen är tänkt att vara själens spegel, både att ge en mystisk och spännande utseende. För detta väljer vi för nyanser som framhäver utseendet. Nedan listar vi de mest intressanta lösningarna sida ögonmakeup för en vampyr.

makeup-gotisk vampyr-girl-halloween-bilder

Ett populärt alternativ är färgen svart. Det är till stor del inspirerats av den gotiska vampyr image och det av den viktorianska eran. För denna typ av vampyrflicka makeup, är ögonen markeras med eyeliner eller penna. mörka nyanser närmare svart, som blått och brunt, är också allmänt accepterat. Det är också gratis att framhäva effekten av denna Halloween makeup med ögonskugga i samma toner.

halloween-kostym-makeup-vampyr-fru

Andra vampyrflicka makeup alternativ för ögonen är nyanser av rött, silver och ljusbrunt. Det första alternativet hjälper en skrämmande utseende; det kommer att harmonisera väl med ett läppstift i samma nyans. Silver nyanser ger utseendet kall och fristående luft. De förmodligen kommer att tilltala dem som har ljus hy och svart hår.

flicka vampyr makeup handledning ögon-original-idé

Att bygga på ljusa nyanser av makeup för vampyr ögon är en möjlighet att om flickor med naturligt klar hud och hår. Det är en typ av skrämmande Halloween vampyr makeup men lika känslig.

halloween-make-up-vampyr-kvinna-tutorial

Vampire Makeup flicka - alternativ för att framhäva sina läppar

läskig vampyr makeup-girl idé

Som ögonen på vampyr, läppar är en viktig del av Halloween makeup kvinna av denna typ. Ty onödigt att påminna om dessa mytiska varelser kända för sin aptit för blod. Plötsligt bör Halloween vampyr makeup speglar specificitet vampyr livsstil.

Vampire makeup kvinna-halloween-idéer

I praktiken finns det två alternativ för vampyr makeup flicka läppar. Den ena är att imitera en droppe blod nära läpparna med en röd nyans. För många människor är detta den sista touch som skiljer vampyr makeup som alla andra läskiga varelser natten den 31 oktober!

makeup-halloween-vampyr-tutorial-kvinna-girl-idee

Den andra möjligheten är att ersätta ett läppstift med droppar blod. I detta fall ligger fokus på en mörk, rik nyanser. Rött är perfekt eftersom det kontrasterar fint med blek vampyr. Black är en annan populär lösning; Vi föredrar denna färg så vi valde mörka nyanser i området runt ögonen.

Anpassa vampyr makeup flicka!

makeup-halloween-girl-vampyr-idéer

Efter applicering foundation makeup flicka vampyr för Halloween kan du anpassa sitt utseende med lite mer smink och tillbehör. Återigen är en fri att välja mellan två populära lösningar: en skrämmande Halloween makeup kvinna eller en ganska sexig look.

makeup-Halloween-skrämmande-girl-vampyr

För en skrämmande Halloween makeup kvinna, leka med formen på ögonbrynen. Dessa måste hållas fläckfritt. För en skrämmande utseende, kan vi lyfta fram mer med en ögonbrynspenna. Och vi inte glömma att lägga till ytterligare droppar blod runt läpparna!

Vampire makeup flicka-sexy-woman-enkel handledning

För en kvinna sexig Halloween makeup, avstår den makeup Alternativ läppar alltför skrytsam. Vi lägger på en droppe blod nära munnen eller helt enkelt med röda läppar. hennes makeup avslutas med en svart eller röd nagellack. Nedan är en video tutorial som visar hur framgångsrik detaljerna i denna look.

Vilka tillbehör och vad Halloween-kostym för att slutföra vampyr makeup?

makeup-halloween-vampyr-kvinna-modell

Halloween kostymer och tillbehör sida, möjligheterna är verkligen oändliga. Vampyrtänder är naturligtvis en typisk tillbehör för denna typ av förklädnad. Dessutom finns smycken och håraccessoarer vi väljer baserat på dess utseende. För en modern vampyr, kommer vi att fokusera på raffinerad och modern smycken. Och om vi vill att förvandlas till en varelse som verkar komma från det förflutna, kommer vi att välja vintage smycken.

handledning-makeup-halloween-kvinna-vampire-gotiska

halloween-make-up-skrämmande kvinna-girl-vampire-frisör

När det gäller Halloween vampyr kostym färger att bära är definitivt rött och svart. I vissa fall kan du också prova en vit dräkt. Hon betonade vidare den bleka hudton och ger vampyren en mer oskyldig.

makeup-woman-halloween-vampyr-tutorial

Senast intressant idé: slutföra sin Halloween-kostym kvinna med en vampyr bett. För detta måste vi spela med makeup en liten stund innan de lämnar sitt hus. Tanken är att kopiera utseendet på vampyrtänder på halsen. För låt oss komma ihåg, det blir en vampyr efter att ha drabbats av en sådan bit!

vampyr makeup-halloween-kvinna-idéer


About the author

admin