Deco jul

krukväxter: dekoration med naturliga skum

gröna moss terrarie växter

Den naturliga skum tillhör familjen av växter som kan odlas lätt i våra hem. Här är beviset i bilder! Natural skum är en del av familjen Bryophyta.


Detta är en familj av landväxter som inte är utrustade med ett kärlsystem i strikt mening. Idag kommer vi att bevisa för er att denna typ av skum kan vara högre inne i ditt hem ... och det kan mycket väl tjäna dig som ett dekorativt objekt. Nyfiken på att veta mer? Hålla behandlingen!

Den naturliga skum: dekorativa anläggning för inomhus

mossa växter inredning

Det australiensiska företaget Botanica visar oss hur man förvandlar en oattraktiv anläggningen som naturligt skum en spännande objekt som kan passa in i inredningen i ett hem eller en arbetsplats. För att göra detta, har teamet av australiska designers även myntade en ny term: moussarium! Detta är ett ord konstruerad av allt att döma, namnet på skummet på ena sidan, och på den terrarium, å den andra. Berf den mossarium är en begränsad miljö, utformad för att rymma en eller flera arter av gröna växter.

bordsdekoration idé med naturlig mossa

deco tabell växt dekorativa skum

Den vackra uppfinning som kallas "Sanctuary", kan lätt dekorera bordet i matsalen, en bredvid sängen och, varför inte, din skrivbord. Den är avsedd för alla dem som inte vill, av en eller annan anledning, att ägna mycket tid att krukväxter. Dessutom, enligt dess skapare, det moussarium kan förvandlas till ett ursprungligt alternativ till klassiska bukett blommor.

Dekoration med skum: hur Sanctuare Botanica

mossa terrarium dekoration

Sanctuary är utformad för att bevara en miljö som gör att skummet utvecklas ordentligt. Oavsett klimatet i ditt område, kan du använda denna terrarium utan problem. Själva objektet skapas med stor omsorg om detaljerna. Gruppen av uppfinnarna Botanica trodde att realisera en verklig ekosystem där vattnet cirkulerar precis som i naturen. På liknande sätt kan man införa ett naturligt luftflöde i miljön mossarium mindre vridning lock.

modern inredning med naturliga mossa

terrarium bordsdekoration idé

Skapa Botanica imponerade oss genast. Den kännetecknas av sin minimalistisk design som lätt kommer att registrera sig i alla typer av rymden. Utseendet på denna mossarium förblir desamma från ett hus till ett annat. Men dess innehåll, kommer det att vara helt annorlunda. För varje ägare av Sanctuary att välja sin egen sammansättning av naturliga mossa att växa! Här är ytterligare några bilder av detta objekt utformning:

Dekorera med en krukväxt och skum

heminredning naturliga mossa växter

Krukväxt och dekoration för skum
skum inredning växter

Deco designobjekt av Botanica

Inredning designobjekt

Botanica designobjekt för att skapa terrarium med mossa

inredningsobjekt

Idea heminredning med skum

Deco naturliga mossa hus

tillverkningsanläggning dekoration naturliga skum

dekoration blomsterarrangemang växter


About the author

admin