Deco jul

Dekorativa blå rummet anka för en lugn och trevlig interiör

deco påfågel blå vägg färg idéer

Fancy en deco blå rummet anka? Hur man introducerar en av de mest trendiga blå nyanser här säsongen, blå anka, i sin arbetsordning moderna sovrum?


Svaren är att bli upptäckta, illustreras av ett galleri med över 25 bilder av interiörer inspirerad av färgen på himlen och havet.

Dekorativa blå rummet anka: inspirerande idéer till insidan av toppen

Deco kricka interiör idé

Årets flaggskepp färg 2017 och desto mer sannolikt är utan tvekan det blå. Kricka, påfågel blå eller blå olja: tre nyanser invaderade innerväggar och samtida hem för att göra dem friska, naturliga och terapeutiskt. I denna skrift kommer vi att titta blå i alla dess variationer och alla stater. Därefter kommer vi att upptäcka färgerna som kombinerar bäst med påfågel blå, påfågel blå, azurblå, petrol blå, ljusblå ...

Bjud blå i sitt inre är inbjudande lugnet

deco blå rummet anka idé trappa modern gul ottoman idé

Idea blå nyanser tenderar att måla väggarna i moderna rum

Deco idé blå rummet anka måla väggen vitt trä stol Deco

Den blå anka, halvvägs mellan blått och grönt, har fått sitt namn från fjäderdräkt av några anka arter även som blå påfågel. Dessa färger är mycket lätt att förvirra, men experterna dessa är mycket olika toner.

Kricka, påfågel blå, petrol blå, ljusblå ...

blå nyans idé diy deco inre rum inredning blå trend idéer

Blue anses vara en sval nyans och intensiv samtidigt. I samband med havet och himlen, är det inte förvånande att denna färg, så snart den är närvarande gör fräsch och ren varje interiör. Den blå, även som grönt, hjälper koncentration, men även för meditation och avslappning. För detta, färgerna, såsom blått och grönt, ofta väljs för beläggning av väggar och golv av rum för vuxna och barn.

Olja Blå: En annan trendig färg denna säsong

deco blue room anka idé

blå färg inredning vägg dekor idé vas växt idéer

Blå är mycket populär i inredning och kombinerar vackert med grå, gul, vit, ljusrosa, svart och andra nyanser av blått och grönt. När det förekommer, vaknar upp inuti.

Idea blå färg för att måla väggarna i moderna rum

idé blå deco inre rum väggmålning trend dekorera utrymme

Vad nyans av blå valdes för dess inre, det beror på din personliga smak och ljusstyrkan av utrymmet i fråga. Om ditt rum är stort, öst eller väst-kontakt, och har en hög dos av solsken varje dag, då kan du råd att välja en mörkare nyans av blått. Alla mörka färgen används sparsamt: en kan måla en av väggarna, installera vissa möbler eller några prydnadsföremål. Regeln är att aldrig lägga för mycket eftersom du kan göra din mycket mörk och ogästvänliga inuti. Om ditt rum är inte ljus och brist på utrymme, är vårt råd att ha inställningar för ljusare nyanser av blått visuellt öppna och få mer ljus till ditt utrymme.

Idea blå nyans att klä väggarna i ditt modern interiör

blå trend inom modern idé deco lounge kuddar växt kappsäck

Bjud blå i sitt inre, är att skapa en atmosfär av lugn. Det finns flera sätt att integrera den i en pjäs: klä upp väggarna, sätta på golvet, installera Securities och dekorativa tillbehör, sätta slöjor eller gardiner. Välj vilka av dessa alternativ kommer att bero på storleken på rummet och ljusstyrka. För ett område som saknar ljus, är vårt råd att välja nyanser av ljusblå.

Vad nyans av blå väljer beror på storleken och ljusstyrkan i rummet och ditt humör

blå deco design idé inre ankaDeco inre rum inredning trend anka blå idé

mycket ofta kombinerar blå till orange. Den senare är en del av kategorin varma, ljusa färger. Det är ett bra alternativ till rött som har en mycket imponerande karaktär. Gifta blått och rött är intressant, men inte lämpar sig för sovrummet, till exempel. Den röda, liksom blå är en färg som har en mycket stark energi. Det kommer inte vara fel att säga att, i ett rum, rött och blått är visuell konkurrens.

ljusblå väljs för svagt ljus rum och små

Deco rum blå vägg måla idé utrymme rosa säng sänggavel väggarmatur

Ett annat sätt att införa blå i sovrummet till fyndpriser är att sätta blå ark. Kuddarna är också ett bra alternativ som kommer att kosta dig mycket lite. Den stora fördelen med ark är att de tillåter dig att ändra färg varje vecka! Känn dig fri att variera nyanser av blått på dina lakan. En vecka, försök med lakan blå anka, nästa vecka, med blad av mörkblått. Du kan också kombinera de blå blad med färgglada kuddar eller med geometriska mönster.

Deco idé blå rummet anka med lakan och kuddar

Deco blue room anka idé kuddar

Blått är en universell färg. Det passar lätt i alla rum i huset. Rums pojke eller flicka, blå passar alla smaker. Baby rum är ofta utformade i blått och vitt. Dessa två färger har betydande lugnande effekt - en effekt som många mammor. I sovrummet vuxen kombinera blå till grå eller brun.

Dekorativa blå rummet anka och vitt

Deco blue room anka idé linnekuddar

En deco blå rummet anka mer gröna växter - en idé som kommer att göra ditt hem otroligt naturligt och behagligt. Också som blå, grön är den naturliga färgen referens. När den är närvarande är det naturen tillbaka till vår inre och gör det mer lugn. Installera krukväxter i ditt sovrum eller dina barn kommer att förbättra kvaliteten på din sömn.

Dekorativa blå rummet anka för en lugn interiör

blå deco idé inre rum väggen blå färg

Om du älskar blått och alla dess nyanser, varför inte utforma hela sin bit i den här färgen? Det verkar som om det är nästan omöjligt att lägga för mycket blått i en interiör. Nedan, är två kammarens inre sett sova med blå väggar, sängkläder, gardiner och dekorativa föremål, alltför blått. Vissa accenter i brunt och grått tillsattes för en raffinerad look.

Två sovrum i blått

interiör deco påfågel blå sänggavel idé

Klarblå!

Deco idé blå Room interior anka färg trend målning vägg idéer

Sovrum med vägg målad blå och vadderade sänggavel i mörkgrå

Deco idé sovrum sänggavel stoppade fåtölj blå sovrummet vägg

Blått är ofta närvarande i inredningen av modern livsstil. Det täcker väggarna, flyttade han som sammet soffa stol eller design, eller han bjuder i form av mattor. Hans närvaro är alltid välkommet. Inredning samtida eller klassisk skandinavisk industri, blå färg som passar alla stilar.

Wall målade blå, vit soffa, växt dekoration och kontrasterande rosa tekanna

blå vägg måla idé omklädningsrum vägg deco soffkuddar trä soffbord

Interiören med på bilden nedan är en fantastisk exempel på hur man kombinerar flera nyanser av blått i ett rum. Väggen och dörren är målade i mycket mörkblå, är soffan blå anka. Alla gift i vitt trä och den friska gröna färgen på krukväxt.

Inredningen blå rummet anka uppmanar också i den moderna loungen

blå soffa fåtölj deco idé låg växttabellen stolsdynor

Gifta blått och guld ger en mycket aristokratisk sidan av rummet. Den blå har länge ansetts vara färgen på kungligheter och lila. Dekorera dina väggar med abstrakta målningar i förgyllda ramar för att ge en konstnärlig utseende till din post, vardagsrum eller matsal.

Deco idé blå sovrumsvägg anka med ram på en azurblå målad vägg

väggmålning idé sovrum dekor ramar bekväm komposition trä

En av de mest populära kombinationerna är blått och gult. Gul, symboliserar solen, är en varm färg, levande, dynamisk. När den är närvarande, lyser det rummet och ger positiv energi. Dock är gul en mycket intensiv färg och det är lämpligt att använda den i små doser. Gift i blått, är det en balanserad och blir mindre intensiv, medan den blå för sin del, verkar varmare och mjukare. Här är därför många människor älskar den blå och gula kombination. Måla kylaren är ett bra alternativ cache radiator. I stället för att dölja det, du accentuera! Här är en vacker modern inre rum med vägg målad i blått och gult målad radiator:

Dekorativa blå rummet anka som gifter sig vackert med den gula, himlen och solen

deco blå vägg idé associera gul deco vardagsrum soffa vägg idé

Inredningen tapeten är ett enkelt sätt att förbättra utformningen av rummet. Alternativa färg, finns det en mängd olika blå tapet med eller utan skäl. Priserna varierar tapeter. Du kan beställa på nätet eller gå till en specialitet butik. Här finns ett vardagsrum som kombinerar blå tapetmönster fjädrar och blå soffa:

Samtida vardagsrum med blå tapeter och soffa

tapeter inredning idé trendiga lounge soffa

Som vi nämnde, om du redan har arrangerat vardagsrummet och du fortfarande vill bjuda in den blå, är ett av de enklaste sätten att göra detta för att installera gardiner eller golvmattor blå anka, kricka eller någon nyans av blå som gör du vill. Interiören presenteras nedan, designades i ljusa färger (vitt, beige, trä), för det verkar mindre sterilt dess designers lagt till en blå gardiner och golvmattor anka / pastellblå. Vi älskar den lilla trä soffbord och känns lätt igen vasen av Muuto. Muuto är ett möbelföretag och skandinaviska prydnadsföremål, en av de mest populära på marknaden. De erbjuder en rad föremål från elegant och sofistikerad design.

Utställning utformad med ljusa färger gardiner och mattor i blå anka

blå gardiner idé inre vardagsrum soffa modern tegelvägg

Tvärtemot vad många tror, ​​utrymme designers tror att mörka färger är idealiska för rummet tillägnad vila. Å ena sidan är det sant att den senare verkar mindre ljus, men verkligen behöver vi ljus när du sover? Å andra sidan, vilken färg som helst sprider en annan energi. Skapa en lugn atmosfär i sovrummet, är att välja lugnande färger. Mörka färger är inte en del av denna kategori. Här finner vi de ljusa färgerna, neutrala och några toner av blått och grönt.

Idea gardiner påfågel blå för en mer intim inomhus atmosfär

blå gardiner idé modern interiör rum inredning

Som vi redan har nämnt för plantskolan eller tonåring rum, valde vi blått och vitt. Flicka eller pojke, är blå en lugnande nyans som kommer att hjälpa ditt barn få sova lätt. Para ihop den med vita och lägga till några gula knappar. Vi förbehåller oss ljusa färger för golv och blå för väggarna. Titta på den här vackra barns sovrum med sin anka blå vägg:

Dekorativa blå rummet anka: måla idéer

blue room målning idé

Inför blå i sitt inre är ett bra sätt att få lite KRAFT 'till hennes rum. Det verkar som om blått är tidlös. Det kommer inte vara fel att säga att det är också favoritfärg för många. Awake lugn, är dess uppfriskande sida helt enkelt oemotståndlig. Oavsett om det förekommer i små eller stora doser, är dess estetiska makt betydande. För dem som redan har deras insida redo rum, rekommenderar vi installation av några blå prydnadsföremål. Och för dem som för närvarande utforma sitt rum, rekommenderas färg, tapeter och möbler.

Idea sovrum som kombinerar blått, gult och vitt

room bed deco design idé blå gardiner öppet badrum vägg

Blå går drömmen: Finns det något bättre sedan till sovrummet? En studie av färg preferenser Europeiska visade att blått är favorit färgen på mer än hälften av Western. Den blå är inbjuden i varje rum i huset.

Lounge med soffa i kricka och grå matta

deco blå rummet anka

Eftersom blå kallas färg stimulans koncentration, placeras i stora doser i vårt kontor eller arbetsplats.

Arbetsyta med vägg målad blå

deco blå rummet anka trä skrivbord

Inredning retro blå

Deco Blue Room olja

Blå - färgen på himlen och havet

Dekorativa blå rummet anka för en lugn och trevlig interiör


About the author

admin