Canisse pergola: 35 idéer för en naturlig skugga att njuta av god – anews24.info

Canisse pergola: 35 idéer för en naturlig skugga att njuta av god

Canisse dekoration av modern design terrass pergola

Ge din utomhus inredning en touch av naturen med en pergola Canisse ! Här finns 35 intressanta idéer för en behaglig skugga under sommarmånaderna.


Den Canisse pergola, såsom de som säljs av African Reed, är ett effektivt och billigt sätt att skapa en skugga i området skyddas av pergola helt naturligt.

Canisse pergola och uteplats med skuggade områden och pool

pool terrass pergola skuggning yttre Canisse

Lätt att hitta i butikerna, existerar Canisse i flera varianter. Några säljs från 2,50 och 3 euro per kvadratmeter (till exempel: Canisse av Split bambu eller halm Paillon stång, bambu, råg). Andra kräver en något större men ändå rimlig investering; deras priser som sträcker sig från 8 och upp till 18 euro per kvadratmeter (i Canisse oiser eller hela bambu stjälkar i synnerhet).

Vacker pool terrass med pergola Canisse

pool terrass pergola skuggning Canisse

Detta naturlig skugga har fördelen av att skydda dig från solen under de varmaste dagarna, och samtidigt låta en trevlig bris. Dessutom ger det dig möjlighet att bryta sig in i din utanför dekor ett inslag av stil till inredningen av öarna, vilket tyder på en gång helgerna.

Deco idé öar Canisse med pergola för din uteplats

Canisse pris bambu pergola

Tvärtemot vad man kan tro, är Canisse pergola inte mindre hållbara än andra liknande produkter som är konstgjorda. Några skuggning i Canisse har en hållbarhet liknar plastprodukter. Men till skillnad från den senare, vassen är objekt helt naturligt, lätt att återvinna och inte förorenar miljön.

trädäck dekoration med metall pergola och naturliga Canisse

Canisse pergola-trä exteriör-layouter

Skydd billig och naturlig tillåter Canisse pergola oss att njuta av förhållanden liknande de som erbjuds av en bioklimat pergola. Faktum är att principen om driften av den senare bygger på användning av lameller som gör vinden att passera genom taket i pergola. Detta drar fördel av den friska luften medan den förblir skyddade från solen.

Idea ljus för ljusslingor med pergola

Wattle trä krans-light-idé-deco-utanför pergola

Dessutom anpassar pergola Canisse lätt till en mängd olika strukturer. Modern eller vintage, pergolor och hållare av metall och trä trädgård kombineras perfekt för att komplettera vår utåt.

Canisse trädgård smidesjärn berså

Canisse metall-arbor terrass pergola dekoration

Den vass pergola, som fungerar som bladverket tak för utomhusstrukturer är kända för att ha en gammal historia. Vi tror att det är de gamla egyptierna som upptäckte detta sätt att skydda sig mot solen.

Exteriör dekoration medelhavsstil och Canisse för sten och trä pergola

Canisse pergola-deco utomhus lounge trädgårds mediterraneee

Indeed, är pergola Canisse en lösning som är mest lämplig för områden med torrt och varmt klimat. Idag, estetiska kvaliteter och praxis är populära över hela Europa. Så används det även i fuktigare områden. Endast i dessa fall är flätverk används under sommarmånaderna, Det förblir lagrad inne i huset under andra årstider.

Atmosfär och semester Canisse pool terrass för bambu

Canisse pergola-deco pool terrass moderna-idee

Bersån eller pergola Canisse trädgården ger en speciell titt på strukturen och bidrar till semestern atmosfären i utomhus. En terrass med sådant skydd förföra dem som älskar den naturliga dekoration och gynna autentiskt material.

Landskaps med pergola Canisse hus med pool

Layouter pergola utanför Canisse

Typiska utomhus villor och fritidshus, berså eller pergola att Canisse ofta pryder poolen däck. Och vad bättre sätt att ett område av havs ande?

Canisse naturlig pergola för modern inredning

pergola terrasser Canisses

Ekonomisk är flätverk dock inte begränsad till måttlig externa och pergola och trädgårds hållare improviserade. Den finner sin plats både på terrass modern design och i fält med DIY dekoration.

Arbor trä trädgård med flätverk rustik anda

Layouter matsal pergola Canisse

Och ja! För terrasser och trädgårdar dekorerad med en bambu eller flätverk oisier inte saknar komfort. Alla typiska element i en trädgård eller uteservering kan existera perfekt under en berså med sådant skydd från solen.

modern terrass med pergola Canisse

Canisse trädgård pergola skyddsrum deco solterrass modern

Naturliga vass är säsongsmässigt skydd alternativ som lagrar inne i huset under de kallare månaderna. I detta avseende, rangordna det tillsammans med segel och solskydd. Precis lika hållbart, vassen kräver mindre underhåll ansträngning dessa textila inslag.

Idea trä pergola med naturlig Canisse

tak pergola Canisses

För att inte nämna att flätverk är oftast enkelt att installeras på en pergola eller berså klassiker. Och om du har en särskilt stor terrass, kan du tjäna två eller flera vass. En fördel som inte alltid är möjligt när det gäller målningar och skugga gardiner!

Deco öar för en sommarterrass

pris Canisse skuggning pergola

Och om alla dessa argument inte var tillräckligt för att övertyga dig att erbjuda dig ett Canisse pergola kommer den nedre bilden definitivt göra det!

Canisse pergola: Perfekt för din pool däck

pergola terrass pool Canisse

Landskaps hörn måltid utanför täckt Canisse

Canisse deco dining pergola

naturlig skugga och pergola idé Canisse

Layouter trädgårds Canisse Pergola

Liten terrass med pergola Canisse

idee deco terrass pergola Canisse

Deco öar och pergola med naturlig skugga

pergola halm skuggning

Canisse pergola och dekorativa karaktär till terrass

idéer pergola naturligt tak

skuggning pergola uteplats idéer

Canisse bambu pergola terrass

pergola skuggning halm flätverk

deco idén om pergola Canisse öar

hur man ska täcka en pergola

Canisses pergola terrass

dekoration idé pergola Canisse

Canisse pergola skuggning pool

Canisses pergola trädgård dekoration

Canisse pool terrass pergola

Canisse deco utomhus terrass pergola

Canisse pergola dekoration öar

Canisse deco skuggning terrasser

pergola material Canisse


Like this post? Please share to your friends: