Ordna din veranda vinterträdgård – anews24.info

Ordna din veranda vinterträdgård

trädgård'hiver idee decoration interieur contemporain

Verandan idag har blivit en hel del av huset. Om det är väl isolerad, kan det vara bor sitt kaffe i pyjamas, kalla vintermorgnar och titta på snön falla.


Du kanske inte tänkt på ännu har, men du kan göra det till vinterträdgård. I själva verket är det något mer än parkera några gröna växter under vintern. På artonhundratalet, alla slott hade en vinterträdgård, där det hålls också exotiska växter. I England under den viktorianska eran, skapades i makalös trädgårdar verandor. I dag kan vi göra det hemma. Om du ännu inte har veranda, kan du enkelt skapa en förlängning av ett rum utanför huset. Verandan Aluminium är en enkel och effektiv lösning för att uppnå. För konstruktion, kan du göra vad du vill - den viktorianska, Art Deco till modern och samtida stil. förverkligandet av material erbjuder maximal komfort och bästa kvalitet - värme och ljudisolering, avslutar, enkelt underhåll. För växter, du mycket att välja: suckulenter och kaktusar, vinrankor, plus alla de som blommar på vintern. Varje måste ha sin plats i enlighet med den rekommenderade exponeringen av en trädgårdsmästare florist. Du är i början av projektet vinterträdgård i ditt uterum? Titta på våra bilder och få inspirerad.

En vinterträdgård vinterträdgård är ännu mer mysigt

trädgård'hiver photo amenagement interieur

Veranda inomhus vinterträdgård

trädgård'hiver extension idee maison verre
En minimalistisk vinterträdgård

trädgård'hiver decor minimaliste
Verandan som ett rum fullt

trädgård'hiver verriere veranda moderne

Foto veranda och vinterträdgård inredning

veranda trädgård'hiver art déco

Trevlig idé Deco vinterträdgård med växter

veranda trädgård'hiver intérieur

romantisk canopy dekorera idé

trädgård'hiver élégant classique

hus förlängning Bild med gröna växter

rustik verandaEn mycket varm vinterträdgård vinterträdgård

vinterträdgård vinterträdgårdVäxter av alla ursprungDesign vinterträdgårdEn veranda i trädgården med badveranda utomhus trädgårdA New Art Design veranda

stål glas verandaI vardagsrummet i vinterträdgårdenmysig chic veranda


Like this post? Please share to your friends: