Modern utomhus öppen spis: 42 modeller trend – anews24.info

Modern utomhus öppen spis: 42 modeller trend

eldstad'extérieur terrasse deco style moderne

Terrassen och trädgård dekoration med en utomhus eldstad är en viktig trend den här säsongen kommer vi att presentera 42 moderna modeller. bioetanol eldstäder, gas, trä eller elektricitet och storlekar av klassiska och originella former, stora eller små ... här ett rikt utbud av produkter att välja en som bäst skulle passa ditt hem:

Utomhus Eldstad modern design Llar av Gandia Blasco

eldstad'extérieur style moderne foyer ouvertSponsrade länkar

Med tanke på populariteten av eldstäder för utomhusområden, är det inte förvånande att lära sig att dessa produkter nu säljs av flera tillverkare som är specialiserade på att skapa utemöbler eller arbetar inom förverkligande eldstäder för inomhus- och utomhusbruk. Detta gör att de som vill installera en sådan produkt i deras trädgård för att köpa en färdig att använda mall.

Utomhus Eldstad mångsidig Giza av Robeys för terrass eller trädgård

eldstad'extérieur idee design moderne decoration jardin

Robeys är ett av de märken som erbjuder flera modeller för sådana situationer. Hans Giza modell är en kompakt, modern lösning gjord av corten stål - ett material som används av utomhus utrymmen dekoratörer sistone. Giza är en mångsidig objekt som kan användas som en öppen spis, med trä lagringsutrymme, och som en grill. Namnet och formen av modellen är inspirerad av den berömda pyramiden i Egypten.

Utomhus spis bioetanol modern stil noll Falper

eldstad'extérieur decoration terrasse de luxe

Falper Tillverkaren erbjuder en samling av eldstäder och för bostäder som kännetecknas av rena linjer och minimalistiska former. Dessa produkter lämpar sig för både öppna och slutna utrymmen. Så de kommer att vara ett mycket bra val för dem med en veranda eller annan övergångs utrymme mellan insidan och utsidan.

Utomhus Öppen spis i modern stil bioetanol Falper

biothenol utanför spis modern deco

Falper Eldstäderna är gjorda av metall med epoxy behandling och finns i många färger. Förutom de modeller redo att installeras Falper erbjuder även skräddarsydd tillverkning grundas på det utkast av sina modeller - en idé som kommer att tilltala ägarna terrasser bara traditionella former.

vit exteriör spis Idé: Zero samling av Falper

eldstad'extérieur petit espace terrasse moderne

För att underlätta design med dessa produkter Falper säljer också en rad blomkrukor som tar sina former och färger. Modern och utvecklas, kommer insamlingen av italienska märket vara ett idealiskt komplement till avkopplande uteplatser för poolen terrasser.

Utomhus spis modern design av Pharos Robeys

eldstad'extérieur deplacable jardin deco

Pharos är en produkt av Robeys varumärke. Detta är en öppen spis och grill för uteplats och trädgård som kan köras enligt dess önskemål och röra sig utan svårigheten utanför området till en annan. Modellen är utformad för att imponera och därför kommer det snabbt att bli en brännpunkt för någon uteservering.

Utomhus Eldstad Spot av Robeys för en touch av skandinavisk inredning i din trädgård

deco spis trädgården terrasser modern idé

Spot - en utomhus eldstad med trä förvaringsutrymme Nordic inspiration. Denna kåta modell tar utseendet på konventionella kaminer ger det ett modernt utseende och kompakt. Med dessa funktioner integreras Spotlight sömlöst i valfri storlek utrymme.

Utomhusreklam spis modern design för terrass och balkong Gyrofocus av Focus

eldstad'extérieur design moderne idee decoration terrasse

Gyrofocus är en annan kompakt men imponerande produkt. Skapande av det franska företaget Focus, är detta moderna eldstad del av serien av suspenderade eldstäder som kan användas i hemmet och utomhus. Avsedd att användas spécaliement öppna spisar i denna serie är extremt hållbara.

Små moderna eldstäder Babele av Antonio Lupi Design

hem brand terrass deco modern stil

De Babele bioetanol eldstäder är en skapelse av Mario Ferrarini för Antonio Lupi Design. Tillverkade av stål, de har en enkel form bygger på geometri och deras övre del är skyddad av plattor härdat glas. Utformad för att användas i och utanför, de har ett lagringsutrymme där du kan placera glas och en flaska vin att njuta av på en modern stil terrass.

Idea of ​​Modern Deco terrass med eldstäder Babele

externa terrass hem layouter

Insamlingen av eldstäder Babele finns i vitt, svart och med en stål corten pricken.

Utomhus Eldstad Design Stardust låg terrassen Robeys

spis modeller'extérieur jardin design robeys

Om du gillar Babele samlingen men föredrar en liten storlek för din utomhus öppen spis, har du möjlighet att förvärva Stardust Robeys genom att kombinera ett mycket modernt utseende till en liten girig formad utrymme.

kompakt utomhus spis och klar för användning av Twin Italien dröm Design

Modern design eldstäder dekoration

Utomhus eldstad för litet utrymme Italien dröm Design

mini spis'extérieur terrasse petit espace

Twin är en annan typ av kompakta eldstad som körs på bioetanol. Den uppfanns av Massimo Botti och distribueras av varumärket Italien dröm Design. De yttre lampor av detta intervall är avsedda för dekoration avancerade terrasser där varje detalj räknas.

Zen Deco modern terrass med öppen spis, modern exteriör Italien dröm Design

eldstad'extérieur amenagement terrasse et jardin contemporain

Twin serie produkter är tillverkade av elektrogalvaniserat metall och härdat glas. Deras mål är att ge dig en känsla av avslappning och en naturlig Zen atmosfär.

Utomhus eldstad för liten trädgård eller terrass modern Mosquito av Altro Fuoco

eldstad'extérieur amenagement terrasse jardin moderne

Mosquito är en utomhus eldstad och vänlig praxis som utvecklats av Domenico Lo Giudice och tillverkad i Italien. Med denna produkt är Altro Fuoco mål att göra det möjligt för alla att njuta av en eldstad, utan installationer av långa och ibland mycket dyrt.

kompakt och modern spis trädgård Mosquito av Altro Fuoco

eldstad'extérieur bioéthanol jardin moderne

Det är av denna anledning som Mosquito var avsedd att vara rörlig och ekologisk utomhusspisen som körs på bioetanol och därför eliminerar behovet av att lagra trä eller bygga skorstenar. Ytterligare en fördel med denna modell: den är utrustad med en liten ruta där du kan placera en myggmedel för att skydda mot insekter kväll.

Idea installation utomhus-inspirerade vintage spis Girse Duo Exclusiv av Robeys

spis installation uteservering trädgårdsdesign

Älskare av vintage dekoration kommer förmodligen förförd av trädgården öppen spis och terrass Girse Duo Exclusiv av Robeys. Gjorda för hand, kommer det att fungera, liksom en eldstad som en grill. Eftersom den är gjord av rostfritt stål, kommer denna produkt inte skadas av regn och fukt, även om det står utanför hela året.

Utomhus Eldstad Cube Robeys: en trevlig tillbehör för mindre utrymmen

liten eldstad trädgård modernt utomhus Robeys layouter

Mini utomhusspisen Cube är en skapelse av Robeys som är avsedd att ägare av små trädgårdar och hyresgäster av bostäder med terrasser som inte vill investera i installationen av en stor skorsten. Liksom de flesta andra Robeys av produkter som ingår i vår samling, är Cube mångsidig och lätt att använda som en utomhus eld och som en grill. Detta charmiga trädgård inredning tillbehör är tillverkat av Corten och rostfritt stål.

Stor terrass på 400 Linea eldstad av brittiska Bränder

spis idéer'extérieur deco terrasse moderne sol bois

Idea av eldstad designmöbler terrass: Linea 400 ritish Fires

eldstad'extérieur terrasse piscine design moderne

Eldstaden Linea 400 brittiska Bränder är en imponerande exteriör modell som kan köras på gas. Skyddas av en glasyta på alla sidor, Linea 400 är lång 4 meter, vilket gör det till en minnesvärd och ursprungliga dekorativa accent. Produkten finns även i distans via en webbapplikation för smartphones.

Elektrisk spis insats för trädgård och terrass: Panorama samling av Deep Amantii

yttre vägg spis härd layouter

Deco vinterträdgård med öppen spis väggen för inomhus och utomhus Panorama djup av Amantii

deco verabda elektrisk spisinsats terrass

Insamlingen av moderna braskaminer Panorama Amantii innehåller en rad modeller som drivs med el och kan användas i alla typer av utomhus och säkert. Skorstenar i Panorama sortimentet finns i olika färger (från gult till blått och lila).

Utomhus spis modell för el för terrassen deco Panorama Djupt av Amantii

Elektriska spisar utanför idéer layouter

Dessa kvaliteter är utbytbara genom ett enkelt tryck på fjärrkontrollen som medföljer produkterna.

Utomhus spisinsats och modern terrass inredning av CVO Fire

modern spis utformning innebär terrasser och trädgårdar

Eldstaden av CVO Fire gasverk och syftar till att ge dig en trevlig atmosfär som verkligen är jämförbar med den som produceras av traditionella vedspisar. Installationen är snabb och enkel: bara att ansluta gasledningen till spisen och skorstenen är klar för användning.

multifunktionella utomhus trädgård spis Morsø *

utomhusspisen design idé Modern BBQ

Terrass spis och ugn av Morso

eldstad'extérieur four amenagement barbecue morso

Skorstenen till terrassen vid Morso har utvecklats som ett multifunktionellt föremål estetiska och praktiska. Det är inte bara en värmelösning för utomhus, men även en ugn och grill. För att inte nämna hennes elegant design kan vara en anledning i sig att falla för detta!

Öppen spis och BBQ modern utomhus av Morso

Morso spis grill utomhus trädesign

utforma utomhusspisen modellen genom Morso Deck

spis vedugn grill konstruktion yttre Morso

Förutom den öppna spisen och terrass redan sett Morsø varumärket har även öppen spis modell som tar formerna för en gammal amfora och lämpar sig för utomhusbruk.

Utomhus spis bekväm och rörlig Morso

utomhus ved spis modell décodesign terrass

Slutligen, glöm inte det minsta familjemedlem Morsø produkter: en kompakt yttre öppen spis och enkel att använda och bära vart du vill!

Modern eldstad för terrass eller trädgård Shiloh av Ruby Fires

Design spis Design bioetanol terrass hem

Silo är en öppen spis och chic trend bedrivs projekt av Hans Daalder Ruby bränder. Utrustad med hjul, är det lätt att bära för att dekorera varje hörn av ditt yttre.

utforma utomhus eld Sunfocus av Focus

av små eldstäder'exterieur amenagement coin repas

Denna lilla utomhus eld ni kommer att ge din uteplats, utomhus kök eller uteservering av en touch mycket originellt och mycket naturligt.

Deco idén om modern trädgård med utomhusspisen konstruktion trä Isoker

ved spis dekoration design modern exteriör design

Dekorationen med öppen spis träbearbetning är ett bra sätt att ge utomhus en lugn atmosfär. Denna typ av produkt är tillgänglig i klassiska eldstäder tillverkare inuti.

eldstad för utomhus

Gas spis-sätta modern uteservering konstruktion

terrass image med modern utomhus eldstad av Glo Twilight

modern spisinsats extern terrass

Dekorera din uteplats med en eldstad är ibland också ett smart sätt att göra insidan av hans hus ljusare. Detta är fallet i synnerhet vid användning dubbelsidiga eldstäder, som Heat modell Glo skymning.

Utomhus eld med öppen spis för Deco design terrassen identitetsskapande

innebär uteservering modern spis

Design hus konstruktion foto med uteplats spis

utomhus öppen spis öppen deco terrass

Trots att moderna eldstäder är nu inom räckhåll för alla, många människor föredrar att bygga sin egen uteplats eldstad. Detta är ett beslut som gör det möjligt för dem som vill att ytterligare anpassa sin plats utanför av ett dekorativt föremål mått.

utomhus spis byggd: idén om modern terrassen identitetsskapande

bygga en utomhus eldstad terrass modern design

Människor som väljer det och njuta av att delta i förverkligandet av landskapsprojekt engagera ibland i byggandet av eldstäder sig inspirerad design modeller. Andra däremot, föredrar att anlita en professionell dekoratör trädgårdar och terrasser.

Idé att utveckla en utomhus eldstad på en modern terrassen Connect1 Design

bygga en eldstad utanför modern trädgård

Utveckling av modern terrass med öppen spis och utomhus öppen spis av SKG Design

amenager sin eld utanför uteplats eldstad konstruktion

Om du funderar på det första alternativet, vet att det ger dig en hel del frihet och fullständig kontroll över utseendet på din eldstad. Men det är också mer krävande tidsperspektiv du behöver för att ägna åt projektet och information som du bör behärska för framgångsrikt arbete. Det andra alternativet är att föredra om du har en klar uppfattning om det färdiga utseendet på dina utomhus som du vill ska ske utan att utföra byggnadsarbetet själv.

terrass och modern décodesign skorsten vid Stad Land

bygga en modern spis konstruktion utomhus

Idea ved spis för uteservering Valiant IHP Astria

spis trä uteplats design idé Contemporary

* Utomhus spis Foto design av Morso


Like this post? Please share to your friends: