trädgård

4 moderna kreativ design och högklassiga krukor planterings

design idé deco krukor

Idag kommer vi att presentera fyra stora verkstäder bygg Design krukor, lådor och planterings avsedda för krukväxter och utomhus hem.


Dessa är stora tillverkare som arbetar i glas, metall och terrakotta manuellt. Varje utmärker inom modern design på sitt sätt bidrar till en ny syn på krukan objektet integrerat med modern stadsmiljö.

Hantverkare arbete på glas, metall och lera för att göra krukor konstruktion

design idé separations krukor trädgård modern design

Bd Barcelona design är en spansk tillverkare som revolutionerade utformningen av potten eller utomhus planter. deras filosofi är att skapa objekt som anpassar sig till utvecklingen av den urbana livsmiljön. Den utvecklar konceptet av föremål och möbler för transit områden, såsom varuhus, flygplatser, offentliga trädgård. Dessa är nästan futuristiska designen krukor som också mötesplatser och vila, med plats att sitta och sätta sitt glas.

Design Pots: Bd Barcelona skapar trädgårdsmöbler

modern exteriör dekoration design krukor

Med sin hantverk, den Vierkant verkstaden baserad i Beernem i Belgien, skapar mycket samtida krukor blommor från ren flamländska tradition. Keramik är strikta och kvadratiska former, passar naturligt i miljön. Det finns också krukor Victorian 'mid-ups,' Orangeriet krukor för traditionell och en rad höga smala burkar, var i olika storlekar och alltid med kvadraten som utgångspunkt. Alla objekt är helt gjorda för hand i Beernem verkstad.

Tekniken för gjutning av lera av jorden för stora grytor och små format

keramiska krukor decodesign

De utformning samling krukor och planterings Vondom representerar topp när det gäller dekorativa burk av hög kvalitet. Den är avsedd för utsidan och insidan. Den dubbla väggen Llum kollektion erbjuder en bakgrundsbelyst system. Ljuset kan vara neutrala eller färg. Fang Samlingen erbjuder ett brett utbud av färger och former i enlighet med smak och önskemål av varje. Alla Vondom produkter är tillverkade av polyeten med hög densitet rotationsgjutna.

Utomhus krukor belysningssystem

krukor utanför ljusdesign

Verkstaden De Castelli, känd för sina stålverk är baserat i Italien. Även detta är ett hantverk av många generationer i familjen. Vi inbjuder dig att se vaser och krukor för inomhus och utomhus, imponerande storlek och en design som kombinerar konst och hantverk. Krukor och plantageägarna är enkla och rena former, de ändrar storlek och material för att få en ny estetisk betydelse.

Vaser och blomkrukor stålDecastelli Oxo uppsamlingskärlBD Barcelona kär i henne utanför pottan

Bdlove Barcelona utomhus pottEtt brett utbud av färgerBdlove Barcelona blomkrukor

Vierkant med den fyrkantiga krukor för exteriör

Vierkant krukor utanför butikenDen moderna designen lergodsVierkant square blomkrukor verkstadVierkant skapar också rundadeVierkant kurvor blomkruka affärgeometriska formerVierkant konstruktion blomkrukor verkstadalla storlekarVierkant blomkrukor utomhusFang samlingen på Vondom

krukor utforma fang vondom Ett integrerat belysningssystem i VondomVondom Design krukor Ilum

inomhus burkarVondom konstruktion trädgårdskrukorDe Castelli Riviera samling Decastelli Riviera samling blomkrukor Decastelli Sky Steel samlingen

Decastelli Delta samtida potten

Decastelli konstruktionsblomkrukor

Decastelli innergård

Decastelli röd planter

Decastelli inuti vaser Decastelli vaser yttre metall Decastelli vaser inuti metall

Decastelli inuti röda vaser

Vierkant verkstads terrakotta blomkrukor

Bdlove modern design krukor

Decastelli samling Dafne Demetra

Vondom Design krukor lyser

Vondom Design krukor skulptur


About the author

admin