Planter träpall: 74 modeller för sig själv – anews24.info

Planter träpall: 74 modeller för sig själv

planter träpall idé layouter terrass deco billiga balkong

För trädgårdsentusiaster förbereda fjädermedel, framför allt, att se över sina arbetsredskap och containrar växter. Under månaderna mars och april, som varje år, många människor tycker att deras gamla blomkrukor och planterings bör ersättas med nyare modeller.


Vanligtvis allt avslutas med en rundtur i butiken där du kan köpa produkterna i fråga.

Contents

Planter trä paddel: lätt DIY idé för att dekorera en terrass eller utomhus trädgård

planter Alette trä terrass lounge deco trä trädgård

Men att köpa potten en växt eller blomma rutan är inte det enda alternativet för att ersätta din gamla trädgårds behållare. Faktum är att om du gillar DIY och kreativa projekt, kan du experimentera med en planter modell trä paddel att förverkliga sig själv. Här är vårt utbud av 74 vertikala eller horisontella typ modeller. Det har något för alla!

Lastpall Planter yttre väggdekoration

Jardiniere-in pall-of-trä vägg vegetabilisk cloture trädgård

Under de senaste åren har träpallar blivit ett mycket populärt material för tillverkning av möbler och tillbehör för i och utanför hemmet. Uppskattad för sin ekologiska utseende och deras förmåga att lätt förvandlas till flera olika typer av möbler, paletter fungerar som en mycket trevlig komplement till någon dekor.

Terrass Dekorativa litet område av naturlig miljö med trall och trädgård vertikal

bygga-trädgårdsmästare trä-pall vägg terrass

I själva verket är det en Återvinning material 'som kan erhållas mer eller mindre lätt. Det är hållbart som syftar till att underlätta transport av gods över långa (eller mycket långa) avstånd. Följaktligen är det träemballage ganska robust. Det har också god beständighet mot väder utanför. För vi vet, är pallarna ofta utsätts för regn och sol i flera dagar.

Avgränsa terrass med planterings pallar för sig själv

pot-trä terrass-a-gör-det-själv

Så föremål och möbler deco DIY pall har en lång livslängd. De har också mycket god motståndskraft mot väderpåverkan. De kan lagras lätt på en balkong eller terrass, även om de inte skyddas av ett skydd eller en pergola.

pall möbler Idea för utomhusbruk lätt att flytta

Jardiniere trä-pall-möbler trädgårds färska trädgård örter,

Detta är en fördel med planter pall av trä också kan avnjutas i en köksträdgård som åtnjuter skydd i ett växthus eller en baldakin!

Väggbeklädnad med pall och blomsterutsmyckning

Väggpall trädgård Inredning dörr-växt idee

Men det är också värt att notera att detta organiska material är perfekt för tillverkning av artiklar för interiör. Sängar, soffor, fåtöljer, soffbord, köksö ... Det är bara ett litet urval av de typer av möbler som kan realiseras i träpallar hennes livsrum. Och eftersom populariteten av möblerna fortsätter att stiga, många kreativa användare nu experimentera med skapandet av vertikala trädgårdar i denna typ av trä!

Hur man ska gå om att välja en modell av planter trä paddel?

make-a-trädgårdsmästare-trä-pall-modell

Att göra en pall planter är en kreativ hobby som hjälper oss att spara pengar samtidigt anpassa sin inre eller yttre rymden. Istället för att köpa en blomkruka modell eller en blomlåda klar för användning, tar vi tid att reflektera potten eller planter modell skulle vara bäst lämpade för balkongen eller vardagsrummet. Vi tror att storlek, höjd och form. Och, naturligtvis, vi stannar på en modell som passar vår hantlangare kapacitet!

pall växt dörr modell med lera blomkrukor

trädgårds-en-pall hängväggen potten de fleur-lera

Eftersom ja, det finns flera utföranden balconières och blomkrukor gjorda av denna typ av trä. Vissa kräver bara några minuter att utföra. I det här fallet behöver du inte ta isär pallen eller att bygga en ny monter.

Idé att plantera en dörr till terrass eller utomhus trädgård inredning

modell-trädgårdsmästare-vegetal vägg-flower-pot-lera

För andra modeller, men skulle du ge lite mer tid. Detta skulle vara att ångra basmaterialet att återvinna träbitar och montera ett nytt objekt.

Grand Cache trädgård potten för att tillverka träskivor

tillverkning pot de fleur-trä exteriör-deco trädgård

Naturligtvis kommer skapandet av en trädgårdsmästare pall eller annat liknande stöd be om lite förberedelser. Nedan ger vi en lista med bildmaterial som kommer att fungera som referens för ditt projekt.

Hur man gör ett stöd för själv växter - Vilka är de nödvändiga material?

balconiere terrass trä pall-is-hur-det-själv

Först skulle du behöva ta med material (ett eller flera trä förvarings). Då skulle du behöva naglarna (eller en spikpistol) eller en skruvmejsel, och möjligen en duk (om du vill att belägga insidan av din skapelse). Om du planerar att ta isär pallen, tycker om att få de nödvändiga instrumenten för detta ändamål (till exempel en adze eller en kofot). Slutligen planerar att måla eller lack att belägga föremål som du skapar. Ett skikt av färg eller lack kommer att göra din skapelse mycket sötare och mer hållbara.

Planter tillverkning pall Tutorial


Om du behöver se alla steg för att skapa en vertikal pall trädgården, titta på handledningen videon ovan. Det kommer att visa er alla att inte korsa lyckas ett sådant projekt.

Spara utrymme med en planter i horisontellt eller vertikalt trä pall på utsidan

planter väggdekoration träpall trädgård terrass'exterieur

Oavsett om du har en terrass, en liten balkong eller en köksträdgård, kan du experimentera med enkel DIY projekt och skapa din egen planter träpall. Detta gör att du kan byta ut en gammal behållare eller sprida din trädgård på en större yta.

Gör pall trä planter för sin vertikal trädgård

göra en planter utanför diy träpall trämöbler dekoration

På grund av sin form, träpallar är en av de mest populära för att göra vertikala planteringsmaterial.

Trä planter modell pallar till en tropisk inspirerad trädgård

Planter pall träinredning vertikala trädgårdsväxter

Kompakt och funktionell, de kan stå mot en vägg, samtidigt som tjänstgör som stöd för blommor arrangeras på flera nivåer. Denna typ av träpall planter kräver ingen speciell DIY ansträngning.

Hur pall trä trädgård och dekorera sin ursprungliga skapelsen i en hängande trädgård

vertikala planters träpall uteplats balkong väggdekoration

Det skulle helt enkelt dra planter pallen mot väggen på din balkong eller terrass. Dessutom är du fri att välja vilken sida du vill utsättas för ögonen. Den nedre delen av pallen, som har ben, blir lätt förvaring för flera typer av växter för dina prydnadsföremål.

Den planter sig själv pallar tillåter oss att optimera utrymmet på en liten terrass

trä pall planter hängande trädgård uteplats balkong layouter litet utrymme

När det gäller den andra sidan av pallen, kan det fungera som en krok för de typer av behållare som du har hemma!

Hur man ordnar en balkong med trähyllor för väggmontering och vinstockar

återvunnet pall trä trädgård idé deco trämöbler idéer

Naturligtvis en sådan planter träpall även i version är lämplig för mindre utrymmen. I detta fall skulle det helt enkelt hänga den här modellen på väggen i din balkong. Bra idé för dem som vill spara ännu mer utrymme på sina balkonger i stan!

Exempel trädgårdsmästare att göra dig och stöd för utomhusblomkrukor

DIY trä pall möbler trädgårds idé deco väggbonad trädgården utanför

Ha en träpall planter som har stått sig genom tiderna och som har förlorat sin lyster? Du kan alltid återställa vertikala trädgårdsmöbler med lite färg.

Dekorera trä planter med en färg färg som matchar dess yttre dekor

vertikal trämöbler trädgård en trädgårdsmästare idé pall dekoration ekologisk

lacken idé om vertikal trädgård och trä pall möbler att bygga själv

modellprogram trädgårdsmästare utanför billig trädgård färg vit färg

För detta räcker det att välja en färg som matchar din inredning eller som fint kombineras med dina blommor. Då har du att tillämpa valfri färg på alla dina planter modeller vertikal pall!

DIY dekoration för liten trädgård med svart färg färg

palett modell Planter DIY deco terrass trä svart färg

Känn dig fri att välja en intressant färg och inte begränsa sig, särskilt inte till de mest populära färgalternativ. Istället tänka ut sätt att göra dina möbler pall en dekorativ accent för din utomhus och spännande.

Hur man gör en vertikal trädgård med krukor av blommor till sin stad balkong

Jardiniere idé trä pall liten hängande trädgården terrass layouter

Om du har ett mycket begränsat område, prova följande trick lagring: säkra dina möbler pall på en av dina väggar, applicera färgade färg och låt torka.

Stöd lacken för terrass eller balkong blommor

Jardiniere-in pall-modell-målning-vit-idee

Sedan låg framför blomkrukor, kombineras i exemplet på bilden ovan. Du kommer alltså få mer utrymme för att visa dina blommor!

Planter för sig själv med blomkrukor

Planter pall billig vertikal trädgård idé Foto

Dessutom är det också möjligt att kombinera de två funktionerna, som en planter utbud av klassiska trä och som en mini skåpdörr anläggningen.

Dekoration utanför pallen med vaser från återvunna flaskor

göra en rad trämöbler dekoration ursprungliga vertikal trädgård

Låt dig inspireras av denna planter område, även om du inte nödvändigtvis mycket begåvade i trädgårdsarbete. Återvinn denna idé och göra en väggdekoration post för din uteplats på sommaren genom att lägga till några flaskor vaser gjorda av trä!

Dörrpall anläggning för utomhus

dörr växt pall utanför trädgården idé deco DIY trämöbler billigt

benägen palett för möbel Inner trädgård inredning

trä pall trädgård dekoration utomhus vertikal trädgård

Den vertikala planter typ av palett virket kommer även i lutande version! Exponera ditt hem i entrén trädgården och göra det till en ursprungliga dekorativa accent!

Skapa en trädgård färska örter med en träpall möbler

träpall vertikal trädgård planter dekoration blomkruka

Och om du har en liten sitt tillgänglig på din terrass, anta samma praktiska lösningen för att ordna en mini trädgård med färska örter, fastställande dina pall möbler blomkrukor där du planterade rosmarin, basilika, färsk timjan, gräslök ... kort sagt, alla örter du införliva i dina favoriträtter!

Idea DIY Outdoor Decor billigt med växter och pallar

Vägg vegetabiliskt-trädgårdsmästare trä-möbler-pallar

Vertikala lösningar tillåter flera designalternativ med växter och blommor. Dessa är organiserade enligt dina önskemål. Omgruppera flera att göra en levande vägg helt täckt med vackra färger. Eller, beskär dina växter regelbundet för att få en välstrukturerad vertikal trädgård.

Utveckling av liten trädgård färska örter trä

Jardiniere trä-till-gör-det-själv-sötvattens örter

Dekorera en utomhus lekplats med en blomkruka pallar

möbler träpall trädgårdsmästare barn deco yttre hörn kök spel

Utbudet av trä planter är också en vacker dekoration för hörnet av utomhusspel för barn. Ovan, en känsla av kreativt projekt för att utveckla en sådan lekplats för barn.

Stöd för vertikala växter yttervägg och trä planter idé

Jardiniere vägg pall-white-small-garden-wall

Du kan också försköna loppet av dina barn spel med en vertikal pall trädgård. Installera det på en vägg i närheten av deras lekplats och dekorera leksaker!

Anpassning planterings i termer av sin trädgård

brytare för pall-trä-vägg-vegetal-a-framställning

Den vertikala lösningen är också mycket lämplig för att tillverka slagg-trimmade vyer av blommor. För detta bör det ge dig en större mängd pallar. De kommer att behöva räcka för att skapa ett staket i längd, som liknar bilden ovan, till exempel.

Hur man definierar utomhus med balconières - DIY dekoration för terrass eller trädgård

Jardiniere-in pall-of-trä räcke uteplats-veranda

Denna strategi är inte reserverat enbart för landskaps terrass vi vill skydda från nyfikna ögon. Det är ganska tillämplig på ett område av trädgården som skulle definiera på ett naturligt sätt. Ordna krukorna så att solljuset att tränga igenom bris-view. Du kommer alltså njuta av en utomhus ljusare och roligare.

En vertikal trädgård mot en vägg eller självbärande

Jardiniere-in pall-trä-garden-vertikal-not-dear

Och faktiskt, om du har samlat flera pallar, varför inte dekorera en av dina ytor av en uppsättning krukor trä blomma? Det är fullt möjligt att använda miljövänliga material för både förverkligandet av media och odlarna själva!

vertikal supportmodell för växter och utomhus färska örter trä

vertikal trädgård potten de fleur trä-a-gör-det-själv

Förutom de modeller hängde direkt på väggen eller lutar sig mot en fot, det finns också de självbärande. De har fötter utvecklat träbitar och kan placeras överallt på en terrass eller balkong.

Kombinera flera lastpallar av trä till en ännu bättre resultat

idee-trädgårdsmästare vertikal trä-a-gör-det-själv-pall

Visste du att du kommer att få en ännu bättre resultat genom att kombinera flera trä stöd? Fortsätt på detta sätt för att skapa en vertikal utanför lagring som avslutas med en stor planter vertikal trä pall i botten.

Måla sin trä skapelse för att ge den ett nytt utseende

Jardiniere vertikal-pall-möbler-utomhus-deco balkong

Sätt vertikalstöden för den bakre andra växter på balkongen. Var noga med att ge olika höjder för både lagring. Det är en bra idé för dem som skulle exponera mer av dina vackra växter!

Idén om trädgårdsarbete utrymme layout med möbler dörr trä växt

make-a-storage-flower-garden verktyg trä

Göra möbler vertikala träpallar, men erbjuder också mer utrymme för sina trädgårdsredskap. Dessutom ingenting hindrar dig kombinera dessa två idéer DIY inredning, en Recycling lagring 'för trädgårdsredskap och en trädgårdsmästare i billig trä palett. För detta flera hyllor planera dina möbler. Använd varje som lagring och andra växter som dörren!

Några intressanta alternativ för inomhus eller utomhus inredning

to-a-trädgårds hängande dekoration-utomhus trä

Vertikalstöden och behållare finns även i versioner eller suspenderade växt dörr. Så du kan göra några små lådor sammanbundna med ett snöre. Denna metod eliminerar behovet av ett trä vertikalt stöd så att du kan spara material för att göra dina krukor.

Att göra en trä väggbeklädnad med återvunnet blomkrukor

vertikal trädgård vägg pall-of-trä-färg idé

Motsatsen är också möjlig. Täck en av dina ytterväggar med trä rangerbangård. Fixa det Krukor (köpt eller hemlagad) och du har en grön vägg billigt men ganska imponerande!

Att trädörr till sin anläggning utanför eller på insidan

make-a-dörr-växtpall balkong terrass-idee

Dessutom är det även möjligt att tillverka en vertikal växt bär transformer pallets brickor. Lagra dem i blomkrukor och få en möbel med hyllor på flera nivåer. Den är idealisk för byggandet av en trädgård med vinstockar!

lagring virke för växter på flera nivåer

dörr växt-pall trä-blue-deco balkong

Annars har en trädörr anläggning som efterliknar formen av stegen i en stege. Installera den i ett hörn av din utomhus utrymme. Det kommer att vara redo för dina krukor och balkonglådor direkt!

Trimma hans egna planterings fönster

balconieres palett trädgårdsmästare Wood göra dig idé deco yttre fönster

Trä plantageägarna anpassa hemlagad till formen på det utrymme du vill dekorera, även när det är kännetecknas av vissa traditionella former. Utnyttja den här funktionen och ge mer personlighet till din utomhus med krukor och blomkrukor i lämplig paddel din utomhus utrymme!

Liten trädgård formad låda för utomhusväxter

make-a-trädgårdsmästare trä-balconiere-diy-deco

Ta bort en eller flera träpallar och använda bitarna som samlas in för tillverkning av en blomlåda. Den kan installeras på en ramp terrass, ett fönster eller på golvet!

Idea lagring för utomhus växter eller trä balconière

make-a-balconiere trä-dekoration-balkong-räcke

Dekorera gräsmattan utanför sin trädgård är ännu enklare med en blomma i stort storleksintervall! Det kommer successivt att eliminera behovet av att rensa ogräs och därigenom underlätta utvecklingen av ett enkelt och smart trädgård.

Återhämta sig, återvinna, kombinera ... använda de återstående bitar av trä

great-trädgårdsmästare-pall trä vitt

Skapa en sådan behållare genom att ansluta flera plankor av trä, för att uppnå den önskade längden. Gör på samma sätt för att göra fonden av behållaren.

Balconière för sig själv pinnar

balconiere pall-of-trä-fönsterdekoration

Återvinn alla små bitar av trä som du är! Om du verkligen har en hel del, försök att klä upp en gammal blomlåda genom att skära ut bitar av samma storlek. Effekten blir mer anmärkningsvärt om du väljer att spela med bitar av olika färger.

Skapa en palett trädgårdsmästare att förbättra organisationen av sin trädgård

Jardiniere-garden-trä-a-gör-det-själv

Drömmer du om en elakartad köksträdgård och lätt att underhålla? I detta fall kan planterings pallar vara den idealiska lösningen för din utomhus! Den nedre delen visar hur du maximera utrymmet och trädgård av denna typ i komfort utan att spendera mycket!

låg trä planter att skydda sina anläggningar

t.ex. träpall planterings hur man ordnar en köksträdgård billig

I själva verket, pallarna är en av de mest lämpliga material för utvecklingen av stora plantageägarna som kan installeras på golvet i trädgården eller gå till höjda odlare.

Planter upphöjda pallar för malignt trädgård och praktik

trä plantageägarna gör dig köksträdgård träpall

De upphöjda planterings är att föredra av många trädgårdar ägare eftersom de erbjuder oss möjlighet att odla grönsaker utan att behöva oroa ogräs och insekter.

soppa med trämöbler växter till sängs för att mixtra

små trädgårdsmästare-paint pall röd-deco-exterieure.jpg

Dessutom skyddar de grödor från djur som ofta angriper våra grödor. Och detta är en viktig tillgång i synnerhet om trädgård ligger i ett område utanför de större städerna i landet eller vid foten av ett berg!

Idea köksträdgård för att tillverka pallar

köksträdgård-not-kära bädds trädgårdsmästare trä modell

Tredje fördel med de upphöjda trädgården sängar: de tillåter oss att stå trädgårdsmästare. Och vad bättre sätt för entusiaster av färska frukter och grönsaker som lider av ryggsmärtor?

Trädgårds smart med billiga planteringsmaskiner för köksträdgård

trädgårdsarbete pall DIY grönsaker timmer potten yttre trä växt

För att underlätta arbetet, fylla din trädgård i ett högt utbud av köpta marken i stället för att tjäna du landar återhämtat sig från utsidan.

Spara tid ogräsrensning din trädgård med en trä planter

Layouter grönsaksodlingar trädgårdsmästare träpallar DIY möbler ekologisk modell

Denna lösning kommer att kräva någon ytterligare utgifter i början av säsongen, men det kommer att spara besväret i samband med täta rensa din trädgård under månaderna att följa.

Hur man odlar jordgubbar hus med trädgård på fötter

Jardiniere pall jordgubbar layouter liten utomhus köksträdgård

Och eftersom de upphöjda planterings gjorda av träpall är så enkla att göra och så bekvämt, varför inte njuta av det för hela sin köksträdgård?

Idea planter med förvaring för malignt trädgård

pall timmer planter tomat lagrings layouter

När allt kommer omkring, dessa fiffiga möbler är så lätt att skräddarsy att du även kan lägga till hyllor för dina trädgårdsredskap!

Införliva ett sprinklersystem i sina pallar trädgårds gjort

planter träpall systemet deco yttre dränering

Och varför inte utveckla en köksträdgård med egen bevattningssystem och dränering gömd mellan de olika nivåerna i din skapelse! Smart, eller hur?

Gör en upphöjd palett planter att omvandla en enkel trädgård

planterings dekoration träpall utemöbler idé är att göra själv

Naturligtvis är det sängar och planterings pall av denna typ också perfekt lämpad för en anlagd trädgård med traditionella växter.

Hur man konstruerar en trädgård med en pall planter

tillverkning trädgårdsmästare trädgårds trä modell-tutorial

Du kan även använda denna materialåtervinning hantverk till ett separat område i din utomhus utrymme. Ställ in den väl med dina frukt- och grönsakssängar och du har en bättre strukturerad grönområde där allt är på sin plats!

trä behållare för färska växter och örter

Jardiniere-in pall-no-priset för trädgårdsarbete-small-space-idee

Som upprätt modeller, trä behållare är möjliga i många olika versioner. Välj den som bäst passar din utanför och det är mest bekvämt för dig!

Krukväxter och behållare för trädgårds plantor trä

Layouter idé terrass-small-trädgårdsmästare-utomhus

Denna typ av behållare är idealisk för att förbereda köksträdgård plantor, särskilt för dem som äger ett växthus. Det faktum att vi själva arbetar pallar innebär också att man är fri att välja avståndet mellan dem. Följaktligen kan man mycket väl anpassa sin skapelse till en mini fält för frö.

Idea trädgård att uppnå för köksträdgård

etikettträdgårdsmöbler-of-pall trä exteriör

Tveka inte att ge etiketter för olika delar av din mark. Detta är ett steg som vi tenderar att förbise när vi inte har mycket erfarenhet av trädgårdsarbete. Det är dock avgörande för att övervaka frukt och grönsaker under hela deras utveckling!

pall plantageägarna på hjul? Full nytta uppfinning för yttre rymden!

exempel-trädgårdsmästare hög pot de fleur-utanför-a-do

Bygg en blomkruka eller planter pall på hjul är en praktisk idé för dem som vill förbättra i termer av deras terrasser. Det är också en av de bästa lösningarna för trädgårdsmästare som behöver lagra sina växter inomhus under en del av året.

Att pallplanterings för utomhusbruk litet utrymme

idee blomkruka utanför trädgård dekoration idé pall trä blomkruka

Denna typ av möbler kan ta olika former beroende på dina behov. Älskare av minimalistisk design kommer således välja en liten behållare. En rektangulär blomkruka eller trä yttre potten skulle förmodligen vara bäst för dem.

Cache potten träskivor för att skapa sig

DIY-pot-trä utomhus trädgård

Ovan några trä skapelser som detta som ger oss idéer om tillverkning av olika storlek behållare. När basmodellen produceras kan du göra den personligt lack, färg eller olika mönster.

Ta hand om känsliga växter med en blomkruka lämplig

pot de fleur-exteriör trä-trädgårdsmästare-a-gör-det-själv

Blomkrukor och trä krukor lock försedda med hjul är särskilt användbara i kulturen av exotiska, Medelhavet och tropiska växter. Arten av detta slag är i allmänhet känsliga för färskhet. Av denna anledning är det lätt att plantera i en behållare för att transportera. På så sätt kan de förvaras inne i huset under de kallare månaderna och lämnas utanför på våren.

Lagringspall däck med blomkrukor och hjul

dörr modell växt dekoration trä skovelhjul utanför trädgården

Men om du har en grön tumme och du har en hel del blomkruka av olika storlekar, planerar en anläggning grind med flera nivåer. I bilden ovan, en trädgård projektmodell pall på hjul som denna.

Möbel modell med hjul för pall trä terrass

dörr växt pallrullar Deco lätt DIY trä terrass trädgård

Dessutom är denna typ av möbler inte bara reserverad för dem som har en balkong eller terrass. Du kan mycket väl göra en för din inredning vardagsrum.

Foto planter för utsidan göra själv

DIY trädgårdsarbete idé pall exteriör dekoration naturliga pallar

Slutligen, glöm inte att pallarna används ofta för att förverkliga trädgårdsmöbler. Och vad bättre att komplettera en yttre dekorerade möbler hemgjorda några planterings som mixtrar själv? Nedan några bilder med modeller för denna typ av behållare.

Komplettera inredningen i sin pall trädgård med några krukor och krukor av hemlagad blommor

blomkruka att göra dig träbord utanför trädgårdsmöbler område

Gör en två möbler i en: ett soffbord för trädgårdsmöbler med utrymmen för dina dekorativa växter! Det är ett smart sätt att lägga till mer friskhet till dess yttre rymden liten. Eller återvinna små bitar av trä genom att göra mini krukväxter att dekorera en palett soffbord. Bilderna nedan ger oss några idéer för denna typ av design.

Idén om trä plantageägarna gjort pallar för utomhus trädgårdsmöbler DecoPlanter pallblomkruka idé av trä deco

På tal om två möbler i ett, här är en annan intressant idé: Registrera planterings till en extern bänk. Finns det något bättre sätt att njuta av doften av hennes favorit blommor?

Hur man skapar en trädgård bänk med trä växtbäddar

trädgårds-träbänk-utanför-deco

träpallar är ett extremt mångsidigt material. Var genial och hitta det bästa sättet att införliva dem i din utomhus utrymme!


Like this post? Please share to your friends: