Vad gör man med plastflaskor: kreativa idéer – anews24.info

Vad gör man med plastflaskor: kreativa idéer

att göra plastflaskor Återvinning dekoration idé

Vad gör man med plastflaskor? Möjligheterna är verkligen oändliga! Återhämta sig, återvinna, mixtrande - det är modern och grönt! Vi har valt ut några av de bästa idéerna med återvinning plastflaskor.


Vad gör man med plastflaskor: urval av de bästa idéerna

som gör plastflaskor deco blommor idé RECUP

Vad gör man med plastflaskor? Att göra en vertikal trädgård, kruka eller vas!

Och så, här är den första bra idé att använda plastflaskor för att skapa en vertikal trädgård! Det är väldigt enkelt - bara klippa flaskan beroende på storleken av rötterna till dina växter och avbryta. Det är också möjligt att göra en vertikal trädgård med pall och plastflaskor. Titta på exemplen nedan för att förstå principen:

vad man ska göra med plastflaskor flaska upphängnings idéer

Den vertikala trädgården är ofta en fråga om utrymme optimering. Om du gillar grönt, men du behöver mer utrymme i ditt hem eller i din trädgård, investera utrymme höjd och skapa en trevlig vertikal trädgård.

Vad gör man med plastflaskor? En vertikal trädgård! att göra plastflaskor Pall Recycling idé

Belysning är ett attraktivt och praktiskt inslag viktigt för något utrymme, inomhus eller utomhus. Om du vill lysa upp din uteplats eller inuti intressant och billig, göra en lampa, en ljusstake eller en sträng av ljus med plastflaskor! För att göra kransen nedan behöver du sex flaskor i olika färger, sax och en vanlig ljus sträng. Som ni ser på bilden, var flaskan skära till två. Med sax du bildar blommorna och du hamnar sätta små lökar av krans i ringen av flaskan.

Lampa eller ljuskrona belysning kedja krans-ljus-diy flaska-plast

Vi älskar tanken på ljuskrona gjord av plastskedar! Tja, det är inte flaska, men plastskedar! Vi bestämde oss för att ta denna idé i vårt utbud, eftersom det är mycket informativ. Principen för dess förverkligande är mycket enkel - du behöver plastskedar (beloppet beror på storleken du önskar), rep och lim. Titta på videon för att se alla stadier av dess förverkligande:

Vad gör man med plastflaskor? Ett original lampskärm!

lampa flaska-plast-idé-ljusstake

För att uppnå ljuskrona bilden nedan, behöver du en stor plastflaska.

lampa-plast-flask idé armatur

Bygg en fågelholk eller fågelmatare är en ekorre för en mycket bra idé Återvinning och grönt. Den plastflaska är perfekt för detta! Bara göra ett hål, fylla frön och hänga på din terrass, balkong eller i din trädgård.

En birdhouse och fågelmatare ekorrarfeeder-fåglar-diy flaskplast nest

Liten fågel nöjd med sin krubbafeeder fågel holk-diy flaskplast RECUP

Återvinning och originella ljusstakar? Det är väldigt enkelt att göra och du är fri att dekorera som du vill! se:

as-made-of-flaska av plast-idéer

Pennor, rullar, små föremål ... Ibland vet inte riktigt vi var att sätta dem. Den plastflaska kan lätt förvandlas till ursprungliga lagringstillbehör och praktisk. se:

deco-idé RECUP-flaska plast diy-vas

Plastflaska blir juvel? Yes! Det är fullt möjligt. Du kan skapa någon form av smycken från Recycling plast. För fler idéer, förutom kragen nedan är du välkommen att besöka Craft and Fun * plats.

Vad plastflaskor? Återvinning ett halsband mycket grönt! as-made-of-flaskplast gem-diy-RECUP

Undervisa sina barn att respektera och kärlek till naturen

Undervisa sina barn att respektera miljön är viktig. Medan "grön varelse" är på modet under de senaste åren, är denna trend ännu inte utbredd. Många anser onödig återvinning och inte har för vana att reparera gamla objekt i stället för att kasta dem. Om du vill införa dina barn att återvinna och återhämta sig, tillbringa en helg i kreativa aktiviteter. Visa dem hur flaskan och korkar kan bli roliga och intressanta leksaker. Nedan finns två idéer leksaker tillverkade med plast:

deco-uggla-plastflaska-diy-RECUP

plast robot, källa: Flask robotrobot flaska-plast-RECUP

* Craft och Fun


Like this post? Please share to your friends: