Style chic rum: 45 Deco idéer – anews24.info

Style chic rum: 45 Deco idéer

eleganta rum design Kelly Sutton

den stil rum chic är ett val som många av er föredrar och göra plats för vila och avkoppling för kvalitet - sovrummet.


Vad är ett sovrum chic? Detta är ett elegant rum, vackra och trevliga; en plats där du tillbringar din tid med glädje och som du är angelägna om att återvända. Men i dag har chic definition utvidgas. Chic är också blandning av stilar, eklektisk stil för en vision och eklektisk gripandet.

romantiska rum stil design Ann Lowengart

stil romantiska sovrummet konstruktion Ann Lowengart

Varje detalj som kommer att ingå i rummet chic stil dekoration bör väljas med omsorg. Att detta val kräver en hel del tänkande och därmed tid. Skönheten i allmänhet kräver tid och tålamod. Naturligtvis ingenting hindrar dig att lägga till objekt som du finner attraktiva och att du bara vill, oavsett om de passar perfekt in i bakgrunden.

Style chic rum, Design Amy Elbaum

stil chic rummet design Amy Elbaum

Kom ihåg att det är du som bestämmer stilen i rummet. Stilen är dig. Det är ni som kommer att tillbringa dyrbar tid. Vi behöver ditt sovrum som du vill ha innan du behaga andra och ange förinställda kvalificerade kategorier.

Modern gotisk stil av Brian Patrick Flynn

Gotisk stil modern sovrum med Brian Patrick Flynn

Fortfarande, för ett sovrum eller chic, är det nödvändigt att de objekt som finner plats och komponera är chic. Titta till exempel huggen ram mellan huvudet på sängen av sammet och ramas in av en ganska futuristisk design. Detta och inte själva ramen, gifter metallkrona. Du ser lapptäcke en aspekt ganska homogen trots dess element är heterogena.

chic art room av BAM Design Lab

chic art room av BAM Design Lab

En annan sammet säng. Den silvergrå färg går bra med kristallkrona sätter stil rum chic stil. Några andra ädla materiella objekt och färger imiterar dyrbara material omdefiniera platsen som en chic och elegant rum.

Sovrum chic i vitt och ljusgrått D2 Interiors

chic vit sovrum ljusgrå D2 Interiors

Användningen av naturliga material och valet av pastellfärger gör något föremål en trevlig dekorativt element vid beröring och tilltalande för ögat.

neutral och elegant stil av rum, Tiffany LeBlanc designen

eleganta rum stil neutral utformning Tiffany LeBlanc

Rummet stilen definieras lättare när du gör möblerna är en del kännetecknas av en viss stil och datum för ett konkret tid. I detta fall rummet bänk sovrum med tapeter och chef för sammet säng, utan att försumma den snidade ornament läggas till skåpet, skulle kunna bidra till fastställandet av en chic stil rum.

majestätisk rum stil, design Marie Flanigan Interiors

majestätisk rum stil design Marie Flanigan Interiors

I rummet visas nedan har du samma element det handlade om just nu, nämligen naturliga tyger som läder och sammet, mörk militärgrön färg som är en färg vara ädelt färg, linne, etc. Dessutom har en särskilt hög tak och ett mycket stort utrymme, som kan betraktas som en av de egenskaper hos chic detta rum.

eleganta rum Style by Design Wick

stil eleganta rum per Wick Design

Även denna sovrummet är spridda över ett stort område och har ett stort utrymme och brett som det kommer till huset, men utan trassel flera möbler inklusive en shepherdess orillon och en dubbelsäng mycket bred och lite stil objekt.

chic rum i grönt, vitt och trä genom Andrea Schumacher

chic vitt trä green room av Andrea Schumacher

Med tidigare europeiska mattor och en säker i gamla träsniderier, finns utrymme stil som påminner om utsmyckning av venetianska rummen på sena 16-talet, men taket påminner snarare utsmyckning av vissa bostäder i medeltiden.

Landskaps vuxen sovrum Hyde Evans Design

vuxen sovrum inredning Hyde Evans Design

Affischen sängen är från slutet av 18th century. I det här fallet är sängen presenteras nedan ingalunda fyllde vävnad men chefer talar om en viss stil. En snygg spegel, men annars reflekterar direkt ljus som kommer in de stora fönstren på framsidan. Den kuddar och sängöverkast - färg savannen djur - ta en touch vild monokrom modern steril plats.

Landskaps vuxen sovrum med Claire Paquin

vuxen rumsindelningen Claire Paquin

Nu kommer vi att presentera ett antal rum i olika blå och gröna nyanser. Rummet stilen är urban chic och modern chic. Den första är den vita vatten blå nyanser. På sängen, ser du ett vilt djur hud.

Landskaps modern vuxen sovrum med Oh.Eight.Oh.Nine¹

Modern design rum per vuxen Oh.Eight.Oh.Nine

Det andra sovrummet är blå, vit, beige och trä. Den marinblå målad vägg kontrasterar mot den gula trä deco täckt med vita tyger i bomull och ull. En dekorativ hårig cirkel allt i vitt, hängande mörkfärgad väggen dominerar platsen och lägger till något roligt Zen rum stil som råder där.

Landskaps vuxen sovrum med Sway Stud

vuxna inredning bedroom av Sway Stud

Mörk marinblå tak som är upphängd en sun shine och ecru drar mer på beige till platser eller grå till andra, är nästa sovrummet ett utrymme modern stil adresse chic med sin högt i tak och terrass längs väggfönster.

moderna och eleganta blå rummet av Tobi Fairley

modern chic blue room av Tobi Fairley

Väggen i fjärde sovrummet är mörkblå olja om det drar nästan på svart. Liksom de andra exemplen, väggen här kontrasterar med föremål och möbler i vitt och beige.

kokong och modern stil av Judith Balis

stil modern kokong rum av Judith Balis

Rummet stilen här är urban, modern och originell. Totalt, kan det beskrivas som eleganta. Den infälld belysning i taket - i platser - ger ett dynamiskt utseende, även vinka till rummet. Dekorerad i blått och smyckat med modern konst, har grått rum en verklig charm.

Deco chic rum med industriella färger obestridliga charm

Deco Chic Room industriella färger obestridliga charm

Den sjätte sovrummet är mörkt gråblå till vitt tak. Sängen i pastellfärger är placerad under en lampa är representativ för den överlagrade paraply upp och ner. Med perfekt symmetri, har detta rum en kokong-stil.

minimalistisk stil men mysiga rum

stil minimalistiska rum mysigt

Här turkos sovrum modern minimalistisk stil.

Landskaps vuxen rum per Widawscy Studio Architektury

vuxen rum design av Studio Architektury Widawscy

Och ett annat rum chic pastellblått. Vissa håriga föremål och mjuka tjocka mattan stil här rummet kan tyckas stel. Kompositionen bleka färger gör den eleganta sidan av rummet.

Deco chic rum syn på tre fåglar Renoveringar

Deco chic room view tre fåglar renoveringar

Crystal och porslin typ av design - det är funktionerna i den nionde sovrummet.

Deco chic rum med design att påminna en porslinsobjekt Design Rethink Design Studio

Deco chic rum porslin objekt konstruktionsritning Rethink Design Studio

Nästa rum, som ligger under taket är vit och klar. En svartvit säng går bra med fönsterkarmar och svarta nightstands. En ljuskrona formen av en polyeder, suspenderad böjda tak belyser turkos mattan med ett sicksackmönster.

Landskaps vuxen sovrum av Brown Design Group

vuxna inredning sovrum av Brown Design Group

En trevlig stil och chic kokong rum - här är hur vi beskriver stilen i nästa rum klädd i grå tapeter och utsmyckade vars säng är täckt med en blågrå täckning. Ett hörn toalett metall oäkta guld domineras av en tappning spegel.

Landskaps vuxna rum och bakgrunds Claire Staszak

vuxen sovrum inredning tapeter Claire Staszak

Den senaste i raden av rum med blå eller gröna nyanser är denna charmiga och eleganta New York sovrum med skjutfönster och modern smaragdgrön bord. En zebra hud ger djuret rör platsen för urban stil.

Sovrum chic, charmig och mode av Caitlin McCarthy Designs

chic rum charmiga sätt genom Caitlin McCarthy Designs

En andra serie av sovrummen kommer att presenteras den här gången kommer till rum i pastell mjuka nyanser. Ibland kan en enda objekt kan ändra stil och utseende på platsen dekoration. Här, till exempel, mjukar denna rödaktiga trä lampskärm den svala blåvit färgkombination rummet. Dess retro design betonar samma stil av området med en eldstad flankerad av en staty och domineras av en vintage spegel.

Landskaps vuxna rum och lampskärmar som lady hatt

Rummet inredning vuxen dam hatt lampskärmar

Två kuddar och rosa lax färg, en bild av handen av Fatma tecknad rosa och en annan liten, placeras på översta hyllan, fortfarande rosa och flerfärgade blad är få objekt att föra blek men varma mjukhet till inredningen i vitt och grått.

vuxna rum och val av pastellfärgade möbler

pastell vuxen rummet inredning

Här finns ett sovrum med några prydnadsföremål, läder stol och beige tyg sänggavel make stil.

Sovrum chic kvinnlig stil, design av Susie Herr

chic feminin design stil Susie Herr

En minimalistisk stil rum, men vilken klass och vilken elegans! En säng kolonn fylld tyg, ultra modern spis och mjukhet kommer ut ur rummet, att idén om chic idag.

chic, elegant rum med Blackband Design

rum chic design by Design Blackband

En trevlig atmosfär med mjuk inredning och ljus i luften.

chic men ändå enkel rum, Lindsay Chambers designen

eleganta enkelrum Design Lindsay Chambers

En enkel blandning av traditionella värderingar och moderna ambitioner sker utan svårigheter.

Traditionellt rum stil blandat med modern design av Sarah Richardson

Traditionellt rum designen modernism blandas med Sarah Richardson

Följande blandning av Zen atmosfär och inredning av en vild anda ser lovande ut. En tabell över färger sol Afrika som framträder från jorden dominerar minimalistisk stil säng med en Zen och allt har lyckats luft.

Chic House Gardens Kapstaden av Grobler Architects

chic rum Gardens Kapstaden av Grobler Architects

Grundläggande och etnicitet, för att återvända till källan. Här är hur tegelstenar, basmaterial, verkar vara den perfekta bakgrunden till en etnisk typ av inredning.

Chamber of Justin DiPiero industriell stil design

Justin DiPiero industriell stil konstruktion

vuxen sovrum industriell stil inredning

vuxen rum industriell stil inredning

Nästa serie kommer vi att erbjuda presenterar några bilder av sovrum i industriell grå som har tjänat och upprätthålla elegans och en viss klass trots deras uttalade futuristisk.

Chamber of Industrial och modern stil, betong design och vägglampor INARCH

Modern industriell stil konstruktion betongvägg lampor designen INARCH

Den stil brist på ljusa färger, men nykterhet är inte främmande för elegans, snarare tvärtom.

Deco chic och moderna rum med enkla linjer och mörka färger

moderna chic deco rum mörka färger enkla linjer

Hästen, djur adeln par excellence, att huvudet upp rakt fram, som om djuret tenderade mot en som matade honom eller omvänt, kördes med full fart och frihet. Det är en häst av målning som kan ses antingen som ett uttryck för beroende, antingen som ett uttryck för frihet. På samma sätt tolkas rum stil men chic mörkgrå. Antingen han förtrycker dig på något sätt, eller det befriar dig.

Landskaps vuxen per rum Decor Aid

vuxna inredning bedroom av Decor Aid

Modern stil sovrum mörk, design Mirador Group

stil mörka moderna rum design Mirador Group

Sovrum chic i grått och svart matta Linie Design

chic grå svart matta rum per Linie Design

chic urban stil av Annabell Kutucu och Michael Schickinger

stil urban chic rum från Annabell Kutucu och Michael Schickinger

rum stil, Montee Karp bostad av Patrick Tighe Architecture

stil bostad Montee Karp av Patrick Tighe Architecture

En sista serien av bilder av sovrummen kommer att presenteras. Vi förutsätter att du kommer att älska den rikedom av ljusa, glada färger efter så mycket nykterhet och styvhet. Möbel Moucharabieh dekorerar rum fullt av liv och ljus i en heterogen stil av rums stilar inklusive indiska, europeiska och Oriental.

Deco chic rum i ljusa färger av Hugh Jefferson Randolph Architects

Deco chic rum i ljusa färger av Hugh Jefferson Randolph Architects

Den mest opersonliga färg kombineras perfekt med etniska mönster som visas av området av regnbågens färger himlen.

rummet kokong stil genom Chango och Co.

stil kokong av Chango och Co.

Pop art är en intelligent svar på dominans av betongen. Valet att presentera två stilar tillsammans behövs mest. Rummet stil som framträder är en elegant och modern stil.

Style dubbelrum: popkonst och industriell design av Brian Patrick Flynn²

Sittning popkonst industriell design av Brian Patrick Flynn

Modern och klassisk är hand i hand. Den naturliga och industriella är både vackra buketter grenade pinnar. I livet lockar det ut som, men i art deco idag, är de motsatser som lockar.

Modern stil rum med Consort Design

stil modern rum design Consort Design

¹ https://oheightohnine.com.au/gallery/

² http://flynnsideout.com/


Like this post? Please share to your friends: