sovrum

mark flush barnsäng rum för barn och vuxna

cot marken Indian tält

Ras säng marken är en annan syn på säkerhet och komfort som inte kräver särskilda säkerhetsåtgärder, bara total frihet utan risk. Detta verkar lite ologiskt, men det är fullt möjligt.


Idén är enkel. Här är det: du sätter en barnsäng på golvet, utan att hinder eller barer och inga förespråkar andra uppfinningar och tricks med anknytning till barnets säkerhet eller din egen fred.

Ground Crew säng i ett barnrum

säng marknivå rum för barn

Golvnivå säng måste fortfarande placeras mot väggen för att åstadkomma åtminstone en av två laterala sidor, en slags barriär som skulle förhindra att barn också rotera i bädden Å andra sidan, kommer du så småningom att kunna sätta ett visst skydd: en barriär eller en enkel trä slat.

Cot marken bredvid ett tält i svartvitt

cot marken svart vit tält

Med tiden, ofta vänder barnet i sängen och faller Crew säng bottenvåningen - bakåt eller inte - kan lära sig allt ensam och utan risk för att bättre hitta sina egna riktmärken för att inte hamna ur säng och blir skadad.

Cot golvet i ett rum för flicka

barnsäng våningen rum för flicka

Det är också att barn från tidig ålder för att hitta sina egna gränser, att vara oberoende och lära sig fritt att sova, vila, för att spela, för att gå upp och ner i sin egen säng marknivå .

mark flush säng för tre barn

säng marknivå tre barn

Denna liberala koncept kan tillämpas på ett eller flera barn, barn, som ni ser på bilden nedan, unga barn, tonåringar, ungdomar eller vuxna. Så att barnet kan röra sig och fatta beslut ensam och i frihet.

Våningssäng för spädbarn och blå skyddslocket

säng golv bebis blå filt

För att skapa en mer skonsam atmosfär, varm och mysig, kan du täcka golvet i barnets rum en skum pussel mattor. Säkerheten garanteras mer.

Cot grund av alla färger

barnsäng marken alla färger

Du kan välja en bredare madrass om du lägger det direkt på golvet som inte tar mycket varmt. För att göra bättre, kan du stänga den enkla madrass på golvet i en himmelssäng genom att lägga glitter rosa slöjor.

Cot marken täckt med ljusa färger

cot marken täckt levande färger

Du kan ha två sängar - en säng marken flush och en spjälsäng med skyddande barer. Antingen du har två barn, antingen du lägger ditt barn att sova på sängen utan särskilt skydd och natt, i den andra.

Cot golv och barnsäng

barnsäng våningssäng för baby

Du har två exempel på plats för barn med säng marknivå presenteras nedan. Du ser att bredden på de två madrasser skiljer sig något. Faktum är att när ditt barn är inte baby du kan välja för honom ett bredare madrass.

Cot sängen till golvet och markpersonalen barn

babysäng bottenvåningen med barnet

Ras säng marken lämpar sig inte bara för barn utan även för barn.

grund för barn madrasser förtrollad skog room design

liggunderlag barn förtrollad skog room design

Dina barn kommer att uppskatta enkelheten och komfort. På morgonen kommer de med dig - utan att du för att stödja dem - till din egen säng

Cot marken: ocean tema

cot marken marint tema

Tält, täcken att sova, är allt identisk med sovrummet klassiska barn. Vad skiljer är att marken ska vara väl isolerade så att små var inte kallt.

botten barnsäng i rum utrustade på olika sätt

krubba våningen inredda annorlunda

Ras säng golv mot väggen målade med vilda djur - vilken bra idé för en ursprunglig naturlig design!

Cot golv och djur mönster i grönt och brunt

krubba mark ritningar browngreen djur

Ras säng jorden för hela familjen - varför inte? Det finns ingen ålder att vara fri och bor i minimalism och enkelhet utan att ge avkall komfort.

Våningssäng i olika rum design

säng våningen olika design

Här är några förvarings idéer säng marknivå. Seglen, trädkronorna eller väggen på tyger, allt är bra att förvandla ditt sovrum till safari camp.

Design mark per säng för moderna, bekväma rum

säng av konstruktion jorden moderna bekväma rum

Ras säng marken också rim väl med modern eller gammal design och stil av alla typer: Medelhavet, boho chic, konst, industri, etc.

marken flush säng i blått och vitt

flush bädd av vit blå golv

Oavsett om du är en konstnär, formgivare, musiker, ekonomiska, ingenting hindrar dig att sätta en madrass på golvet och låtsas ha en ultra modern design rum. Återigen, det finns ingen ålder eller yrke för att njuta av friheten och komfort i sängen marken. Dessutom är det trendigt!

Ground Crew säng i ett rum för tonåring

säng marknivå rum tonåring

Du kan möjligen kombinera några madrass för optimal komfort. Sova på en hård säng är bra för ryggen, sova på en mjuk säng är dock föredrar många av er. Om du inte lider av ryggsmärtor, varför inte hitta din säng, den som bäst passar dina vanor? Vet att sängen universalmedel, inte ännu finns det!

Ground Crew säng i ljusa rum med väggfönster

flush säng marken klar vägg fönster rum

Den estetiska kan också vara viktigt för dig. Kom ihåg att vitt är lätt, så det är estetik.

Ground Crew säng i en harmoni i vitt

säng marknivå harmoni i vitt

Men innan estetik, särskilt om det gäller sängkläder, kommer komfort. Så mycket så att det estetiska är charmen komfort.

marknivå sängar med tjocka madrasser i ett rum för ungdomar

säng marknivå rum tjocka madrasser för unga

Eller, i det estetiska är viktigt.

Madrasser jord minimalistisk stil rum

madrass minimalistisk sovrumsgolvet

Det kan också vara i romantiken. En flush säng våningen vinden, vad romantik!

marknivå säng under taket

säng nära marken under taket

Omslaget till sängen nära marken och blad är en del av den övergripande designen. Känn dig fri att välja de som du gillar mest, är sanningen i god sömn och god sömn, är allt viktigare. Naturliga tyger och utformning är därför mycket viktigt, inte bara för estetik, utan också för deras kvalitativa sida.

marknivå säng designade rum med etniska mönster

säng marknivå designade rum etniska mönster


About the author

admin