Inredning modernt hem med asiatisk inredning – anews24.info

Inredning modernt hem med asiatisk inredning

Asiatiska orientalisk inredning

Idag erbjuder vi ett privat besök i två utrymmen med modern hemmiljö och asiatisk inredning, som ligger på ön Taiwan. Dessa två vackra bostäder ger oss en överblick över trender Zen stil i regionen Östasien genom att göra oss utforska ett område som fortfarande är föga känd i Europa än nuvarande tolkningar av många asiatiska traditioner inom design inuti.


Inredning moderna hemmet design av allhet

deco zen rum Inredning modernt hus

Vår första utrymme är helt renoverat av allhet Design hus. Den är utformad för att rymma en familj med två barn. Ägarna bostad ville njuta av ett brett öppet område för att ytterligare stimulera samverkan mellan familjemedlemmar. Detta är vad som föranledde designers att utforma ett stort kök öppet mot vardagsrummet.

Inredning modernt hus asiatisk stil

inredning moderna hemmet deco asien

De mjuka, neutrala färger, tillsammans med naturliga tyger, bidra till att skapa en lugn atmosfär, bekväm och avkopplande. Valet av typ av belysning är avsedd att ge rikligt ljus. Dess effekt kompletteras med spotlampan ovanför den stora soffan kan du se på bilden nedan.

Inredning modernt hus: vardagsrum med zen

Asiatiska inredning

Efter renovering, har huset ett modernt utseende som kännetecknas av enkla linjer och former. Perspektiv rymdorganisation, de underlättar övergången från ett rum till ett annat, såsom tydligt framgår i bilden ovan.

Inredning modernt hem med asiatiska influenser

Zen dekoration idéer modern interiör

En grå matta och gröna kuddar uppmärksamma detta hörn av utrymmet, visar oss att även de mest subtila accenter har effekter på utbud av färger i vardagsrummet. De omfattar öka storleken utan att överbelasta atmosfären. De lackerade ytor, såsom whiteboardtavlor här är en bra lösning för att dekorera hörnen som saknar tillräckligt dagsljus.

moderna hem i Taiwan arbetar hörn

modern Home Deco zen inredningsdetaljer

Denna lilla kontor är inrymt bakom en panel som är värd ett nöjesområde. Arbetsområdet är skapad speciellt för föräldrar att fortsätta sina karriärplaner medan utgifterna stunder med sina barn. Mörka färger av muren och trä skrivbord är grunden för en avkopplande och lugn atmosfär som underlättar koncentration.

Idéutveckling av ett modernt bibliotek

dekoration Feng Shui interiör

Huset har också ett litet bibliotek. Denna spännande pjäs är uppbyggt kring ett litet bord, placeras i rumsmiljö. Hans mål: att ge alla familjemedlemmar en chans att läsa tillsammans och tillåta föräldrar att hjälpa sina barn med läxorna.

Inredning modernt hem med asiatisk inredning och ljuseffekter

Inredning Home Deco zen stil

Om detta utrymme inte räcker i sig original, här är en märklig detalj: biblioteket inte bara reserverad för utbildning och läsning; Det finns också en stor samling av trä frimärken av alla former! Återigen är ljusdesign avgörande för att ge utrymme en utställningshall utseende.

Idea dekoration modern korridor

dekoration modern asiatisk hem

Med den här bilden av korridoren i huset, ser vi återigen hur viktigt det är ljuset i små utrymmen design. Träytor och en harmonisk kombination mellan ljusa och mörka färger är hemligheten med en elegant hall och modern!

Living Zen badrum med modern design

deco modern Zen design idé

När ni kommer till badrummet är en överraskad av den ursprungliga äktenskap flera typer av sten mörkare nyans. Dekoratörer på allhet Design säkert föreställa ett trevligt sätt att incorper naturliga material i ett rum som vill svartvitt. Resultatet: en av de mest zen utrymmen i hela huset.

Kombination av asiatiska möbler och modern inredning

dekoration objekt Zen modern interiör

Inredning modernt hus med 爱 设计

interiör idé modern heminredning asiatiska

Vår andra exempel på modern asiatisk inredning präglas av en dekoration som förlitar sig på djärva kontraster. Det är också en illustration av en kombination av olika stilar och traditioner: Zen och industriell design möts här på ett sätt ganska anmärkningsvärt.

Inredning modernt hus med Zen lounge

Modern hemmiljö deco Zen Lounge

Detta foto, centrerad på en del av showen, visar denna effekt: de små metallfötter till möbler är säkerligen en av de viktigaste funktionerna i industriell stil. Luften lite blyg av möblerna balanseras framgångsrikt av den stora linne soffan färg och rensa mattan. De stora speglar, liksom en i biblioteket installerad vid botten av vardagsrummet är också en viktig del i detta hus: de visuellt öka utrymmet samtidigt som mer ljus.

Inredning modernt hus - bröllop dekoration stilar

arkitektur och inredning moderna hemmet zen

Färgpaletten är särskilt snyggt. I den här bilden är vi omedelbart slås av tabellen stolar i mörka nyanser som förstärks av den unika vit stol. Detta ekar i soffan i vardagsrummet för ett mycket framgångsrikt sätt.

Inredning modernt hus inspirerat av den asiatiska traditionen

inredning moderna asiatiska möbler hus

Liksom i det första huset, återigen, har husägare förlitat sig på stora öppna områden, men tydligt avgränsad. Och bara för att betona syftet att organisera utrymme, har designers mobiliserat smarta idéer: ett konkret tak för vardagsrummet och en trävägg, rustik stil för matsalen.

Mat i modern asiatisk hem

Zen dekor inuti moderna hem möbler

Matbordet i ljust trä är förmodligen en av de mest attraktiva möbler i denna del av huset. Hon påpekade för oss alla den gynnsamma effekten av trämöbler, vilket ger en varm, naturlig not till inredningen.

Asiatiska köket med modern inredning

moderna hem inredning asiatiska

Det gick inte att missa roll en annan stor spegel som lyser vidare denna del av huset genom att reflektera ljuset i vardagsrummet fönstren. Lackerade ytor, trä och ljuseffekter ...

moderna hemmet foto med orientalisk inredning

Layouter deco lounge modern asiatisk stil

... kort sagt, ett perfekt exempel på en kombination av material, färger och texturer oklanderlig!

modern utrymme separation påverkas av kinesiska och japanska hus

inredning hus modern asiatisk design

Inspirerad av den asiatiska traditionen har designers förlitat sig på paneler som fungerar som dörrar. fabricerade metall, de är en modern tolkning av rymdseparations möbler äldre orientaliska hus. Deras funktion är att avgränsa delarna samtidigt låta i solljus.

Corner minimalistisk arbete med asiatiska möbler

feng shui inredning moderna hemmet deco zen stil

Detta är en annan bit som inspirerats av traditionell asiatisk inredning. Dess utmärkande drag: den minimalistisk design med gamla och enkla möbler. Denna lilla utrymme är utformad för att rymma ett hörn av arbete, har han också persienner som ger mer avskildhet för användarna.

Sovrum Zen modern design

Inredning modern heminredning Zen rum

Den vackra sovrummet är dekorerad med en palett av neutrala och eleganta färger för att ge en lugn atmosfär och modern på samma gång. Om du inte kan peka finger som ger det här rummet ett modernt utseende, här är ett spår: det är spelet av geometriska former på stenmuren, gardiner och trämöbler.

Zen Room badrum moderna hem i Asien

Zen badrum dekoration badrum

I badrummet finns samma zen atmosfären i modern stil. Igen, det är erhållet genom överenskommelsen av material och former: stenen med horisontella linjer, typiska runda skålar för Zen badrum, stor spegel och glasytor.

Hus plan med design av allhet Design

modern asiatisk stil hem arkitektur

Plan av huset dekorerad med 爱 设计

Asiatisk decodesign moderna hemmet


Like this post? Please share to your friends: