Vugge barnet tre og formet månen – anews24.info

Vugge barnet tre og formet månen

barneseng for baby møbler trepall

Hvis du forbereder å bli foreldre, så har du sannsynligvis allerede har en liste over ting som er nødvendig for barnet ditt. Fordi barnet trenger en masse ting - klær, en barneseng for baby, en barnevogn, en baby mat osv ... Babyen trenger trøst og beskyttelse, og du er der for å gi den.


Hvis du ennå ikke har bestemt nøyaktig hva seng du gjør for din fremtidige baby, har vi en original idé som vi ønsker å dele med deg. Dette er en baby crib veldig søt tre og formet månen. Det vil definitivt hjelpe barnet å sove bedre og føler komfortabelt. Det er en måneformet vugge som svinger og er gjort i tre paller. Den er laget slik at hånden og unik design og utseende har en liten rustikke detaljer som tilbys av veden. Med denne sengen, vil barnet føle seg godt beskyttet og rolig. Og han vil sove bedre.

En barneseng skåret trepaller i svingende forsiktig

crib for baby DIY tre

Denne sengen er en unik møbeldesign veldig interessant og godt på svært nyttig. Prisen er 900 euro, dens dimensjoner er 117 x 117 og veier 27 kilo. Levering tilbys ren Frankrike det kommer ferdig montert, men det er omtrent tre uker mellom levering og orden. Men det er verdt det! Det er vakkert denne babyen til sengs, ikke sant?

En barneseng med unik utforming måneformet

DIY barneseng seng baby møbler

Hvis utformingen av barnehagen for barnet ditt allerede har tjent deg betydelig utgift, hvorfor ikke prøve å lage en seng for babyen din selv? Dette vil sikkert være et spennende prosjekt for pappaer avventer fødselen av deres lille skatt!

I denne design, komfortabel seng barnet vil føle seg godt og beskyttet, og sove rolig baby crib trepaller

crib for baby original design
Baby tre vugge

tre vugge barnet månen


Like this post? Please share to your friends: